PVC Greenflor

PVC Greenflor

Greenflor modulaire veerkrachtige vinylvloeren onderscheiden zich door de realistische en authentieke ontwerpen. De nieuwste geavanceerde druk- en productietechnieken waarborgen de nauwkeurige reproductie van het originele natuurlijke materiaal in hout- of steenmotief. Greenflor PVC vloeren zijn zorgeloos in het gebruik en voldoen aan de hoogste eisen.

PVC stroken worden ook wel vinylstroken genoemd en zijn in korte tijd een zeer populaire vloerbedekking geworden. Dit is te danken aan de zeer natuurgetrouwe uitstraling, het eenvoudige onderhoud en de goede akoestische eigenschappen. Praktisch en mooi gaat dus heel goed samen bij deze vloeren en ze zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming en -koeling.

Lees meer over PVC Greenflor

PVC Master Trend

Succes is geen reden voor verandering, maar voor uitbreiding! De populaire Greenflor® Master Collection is aangevuld met dit nieuwe assortiment van Master Trend designs. Deze prachtige echte nieuwe houten ontwerpen sluiten naadloos aan op de nieuwste interieur trends. Van serene eikenontwerpen in pure natuurlijk houten tinten en warme grays, tot subtiele houten planken die echte ambachten uitstralen. Dit alles in natuurlijke gevarieerde kleurwegen, die de authentieke uitstraling van de producten accentueren. Aangevuld met een oppervlaktetextuur die de kenmerkende en originele houtkernen nabootst, gecombineerd met een subtiele v-groove aan 4 kanten, is deze exclusieve en authentieke vloer niet van echt hout te onderscheiden!

Afmetingen: 1219 x 228,6 mm (L x B)

2,5 mm totale dikte / 0,55 mm draaglaag

4 zijden minimale afschuining Gebruikersklasse: 33/42

New Square Collection

De unieke natuurlijke kleurgradering in de subtiele ontwerpen van de New Square Collection is tijdloos maar tegelijkertijd ook helemaal volgens de laatste interieurtrends. Dit geweldige materiaal, geschikt voor huishoudelijke gebruik en commerciële gebruik, draagt ​​bij tot een hoogwaardige sfeer in elke ruimte. De tegel is mooi glad, extreem slijtvast en is zeer gemakkelijk te reinigen. Dit unieke tegelontwerp onderscheidt zich verder door zijn robuuste afmeting van 60 x 60 cm.

Grootte: 600 x 600mm (L x B)
Grootte: 900 x 900mm (L x B) (New Square Piazza)

2,5 mm totale dikte / 0,55 mm pu top laag

Wilt u meer informatie over PVC vloeren of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Bellen of mailen kan natuurlijk ook! Wilt u liever onder het genot van een kop koffie of thee ons assortiment bekijken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Enter. Wij voorzien u graag van een eerlijk en persoonlijk advies!

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!