PVC referenties

Regge Tegels & Vloeren heeft al bij vele projecten het PVC mogen leveren. Wij denken altijd graag mee met de klant om tot een fraai en gewenst resultaat te komen. Bekijk hieronder de foto’s van enkele van onze projecten waar wij het PVC hebben mogen verzorgen. Klik hier om meteen de foto’s van onze referenties te bekijken. 

Regge Tegels & Vloeren heeft een ruim assortiment aan PVC vloeren. Hierdoor is er voor elke klant een keus die past bij de wens. Kijk verder op onze website op de pagina PVC Vloeren voor ons assortiment.

Geïnteresseerd in een PVC vloer? Neem dan contact met ons op, of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. In onze showroom hebben wij ook een deel van ons assortiment aan PVC vloeren liggen. Kom gerust eens langs om inspiratie op te doen en u te laten adviseren door onze verkopers. Uw vraag kunt u ook altijd stellen via de chat op onze website.

Ook met grotere projecten denken wij graag mee. Bent u architect of designer, of bezig met een groter project? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers via het contactformulier voor architecten. 

Enkele foto’ s van onze PVC referenties:


Lees meer over project Woonhuis Swifterbant


Lees meer over Project Woonhuis Swifterbant


Lees meer over dit project. 


Lees meer over Project Woonhuis Doetinchem


Lees meer over Project Woonhuis Doetinchem 


Lees meer over project Van der Valk Emmeloord


Lees meer over Project Van der Valk Emmeloord


Lees meer over Project Arnhem


Lees meer over PVC in Visgraat


 

Lees meer over PVC referenties

PVC vloeren kopen?

Regge Tegels & Vloeren staat in direct contact met diverse PVC producenten. Hierdoor kunnen wij PVC tegen een zeer scherpe prijs aanbieden, samen met advies op maat.

Bent u geïnteresseerd. in een PVC vloer of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Bent u architect of designer? Neem dan contact met één van onze accountmanagers via het contactformulier voor architecten. 

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!