Particulier

Natuursteenlook binnen- en buitentegels Leusden

Bij dit project in Leusden hebben wij de tegels voor zowel binnen als buiten mogen verzorgen. Bij dit project is gekozen voor een natuursteenlook uitstraling in de vorm van keramiek. De natuursteenlook is tot in het kleinste detail overgenomen, en zorgt zo voor een rustieke uitstraling. Door de tegels zowel binnen als buiten te leggen is er bij dit project een prachtig, uniform geheel gecreëerd dat goed bij elkaar past! Bekijk hier de afbeeldingen van dit project.

Voor de buitenruimtes hebben wij ook maatwerk geleverd rondom de trappen, verhogingen en het zwembad. Door het maatwerk kunnen de tegels precies aangepast worden op de wens van de klant. Meer informatie over maatwerk dat wij kunnen leveren? Neem dan contact met ons op.

Wilt u meer informatie over deze tegels? Neem dan contact met ons op, of vraag voor een scherpe prijs direct een vrijblijvende offerte aan.

Afbeeldingen van dit project: 
  

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!