Zakelijk

Bakker Bart Almelo

Bij de Bakker Bart Almelo zijn voor de nieuwe vloer industriële en moderne keramische betonlook tegels geleverd door ons. De industriële en moderne tegels zorgen voor een strakke uitstraling in de zaak. Deze uitstraling wordt gecombineerd met de praktische voordelen van keramiek, wat de vloer onder meer kras-, kleur-, slijt en onderhoudsarm maakt! Bekijk hieronder de afbeeldingen.

Heeft u interesse in de keramische betonlook tegels die verwerkt zijn bij deze referentie? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan. Bent u op zoek naar meer informatie? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. U bent uiteraard ook altijd van harte welkom bij ons in de showroom.

Afbeeldingen van dit project: Meer informatie? U kunt altijd contact met ons opnemen, of langskomen bij ons in de showroom. Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten. 

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!