Zakelijk

Vodafone Store Kalverstraat Amsterdam

Bij deze Vodafone Store hebben wij betonlook keramische tegels mogen leveren. Het karakter die de keramische betonlook tegels met zich mee brengen, zorgt voor moderne sfeer in de winkel en vormt een uitstekende basis voor het interieur van deze winkel! Samen met de praktische voordelen van hoogwaardig keramiek. Bekijk hieronder direct de foto’s!

Heeft u interesse in de tegels van deze referentie? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie over deze tegels. U bent voor advies & inspiratie uiteraard ook altijd welkom bij ons in de showroom.

De afbeeldingen:Heeft u interesse in deze tegels, of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Voor een scherpe prijs kunt u ook een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten. 

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!