In de Spotlight: Fiordo tegels

Vandaag staat Fiordo in de spotlight, een keramisch tegelmerk dat zich steeds weer blijft vernieuwen. Dit innovatieve merk heeft een veelzijdige collectie, van sfeervolle natuursteenlook tegels tot fashionable decortegels. Naast stijl en klasse, zijn innovatie en techniek belangrijke speerpunten van Fiordo. Van het reproduceren van ambachtelijk vakmanschap tot high definition digitale technologie, Fiordo stelt alles in werking om ervoor te zorgen dat het resultaat uitmuntend en oogverblindend is!

Natuursteenlook tegels

Tegels van natuursteen zijn prachtig, de warme sfeer die ze aan een ruimte toevoegen is uniek! Helaas hebben natuursteen tegels vaak wel veel onderhoud nodig om mooi te blijven. Fiordo heeft keramische tegels in zijn assortiment die zijn geïnspireerd op kalkhoudend natuursteen, bijna niet van echt te onderscheiden! Een warme uitstraling met de fijne kenmerken van keramiek: oersterk, makkelijk in onderhoud en vooral heel duurzaam.

Decor tegels

Soms heeft een ruimte meer nodig dan een effen tegel die prima fungeert als basis, maar zelf geen aandacht trekt. De decortegels van Fiordo, zoals de Drops of Leaf, zijn van zichzelf al een eyecatcher. De bijzondere patronen in de tegels zorgen voor een unieke, stijlvolle vloer. Ook prachtig op een wand!

Houtlook tegels

Een tijdloze trend die bij veel verschillende woonstijlen past: een houten vloer. Met een houten vloer creëer je een robuuste basis. Een echte houten vloer heeft regelmatig onderhoud nodig om zijn uitstraling te behouden, een kostbare en tijdrovende bezigheid. De keramische tegels van Fiordo staan bekend om hun kwaliteit en klasse, niet van echt hout te onderscheiden! Een houtlook tegel klinkt misschien als een rare combinatie, maar is dè perfecte oplossing voor sfeervolle vloer die weinig onderhoud nodig heeft. Fiordo gaat nog een stapje verder en maakt prachtige keramische houtlook tegels met de natuurlijke charme van een echte doorleefde houten vloer.

Wil je meer weten over de collectie van Fiordo? Bekijk hier meer van de veelzijdige collectie van Fiordo of kom eens langs in onze showroom!