In de Spotlight: Flaviker tegels

Vandaag in de spotlight: Flaviker tegels, een vooruitstrevende Italiaanse producent van keramische vloertegels en wandtegels. Van stoere betonlook tegels tot levensecht keramisch parket. De collectie is veelzijdig en verrassend. Wie had ooit gedacht dat keramische tegels zo moeilijk te onderscheiden waren van materialen als beton en hout? Flaviker blinkt uit in kwaliteit en design!

Keramisch parket

Wauw, deze vloer is echt niet te onderscheiden van the real deal! Het is een mooie warme basis voor verschillende woonstijlen. Deze vloer is letterlijk warm, want hij is (in tegenstelling tot echt hout) perfect te combineren met vloerverwarming. Het keramisch parket van Flaviker staat bekend om zijn prachtige kleuren en natuurgetrouwe patronen. Er is keuze uit robuuste warme kleuren en lichte neutrale kleuren die mooi aansluiten bij een Scandinavisch interieur. Een sfeervolle vloer die de charme heeft van hout maar alle voordelen van keramische tegels. De perfecte combinatie!


Keramische betonlook tegels

Met betonlook tegels creëer je een industrieel en stoer interieur. Het is een mooie basis voor de woonkamer, maar ook een stijlvolle toevoeging aan een vloer of wand in de badkamer. De betonlook tegels van Flaviker zijn er in 5 verschillende kleuren, zo kun je kiezen voor een betonlook vloer in beton grijs, of juist een warme natuurlijke tint. Door de kleurschakeringen ogen de tegels levensecht en geven ze de ruimte heel veel sfeer.

Verweerde keramische tegels

Deze tegels zijn geïnspireerd op verweerde terracotta tegels in prachtige sobere betontinten. Wauw wat een uitstraling! Deze tegels gaan nog een stapje verder en nemen je mee backstage waar de rauwheid van de industriële architectuur nog meer aanwezig is. Met deze tegels creëer je een stoere ruimte die alleen door de vloer al een sterke uitstraling heeft. Een tegel die eruitziet alsof hij al een heel leven achter de rug heeft en er alleen maar mooier uit is gekomen. Prachtig!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de collectie van Flaviker? Lees er hier meer over! Wil je de tegels in het echt bewonderen? Kom dan eens langs in onze showroom in Enter.