IN DE SPOTLIGHT: FONDOVALLE TEGELS

Fondovalle is een duurzame Italiaanse producent van keramische tegels. Het is een merk met een prachtige en vooral uitgebreide collectie tegels met oog voor detail. Hoge kwaliteit en innovatie zijn kernwoorden die passen bij de collectie van Fondovalle.

Marmerlook tegels

Met keuze uit 13 verschillende tegelseries zit er in het assortiment voor ieder wat wils. Eén van de upcoming trends in 2017 is de keramische marmerlook tegel. Uiteraard heeft Fondovalle ook een prachtige Calacatta in de collectie. De kleuren, het materiaal en het patroon; deze tegel is bijna niet van echte marmeren tegels te onderscheiden! De grijze en beige tinten ogen heel natuurlijk, een prachtige tegel voor in de gang of bijvoorbeeld in de keuken voor een Scandinavische look & feel.

Hexagon tegels

De vernieuwende en moderne collectie bevat ook bijzondere vormen en afmetingen, denk bijvoorbeeld aan hexagon tegels. Deze zeshoekige tegels zijn prachtig te leggen in een mix van verschillende patronen en geven de ruimte een unieke sfeer. Ben je op zoek naar een bijzondere vorm, print, natuursteenlook of betonlook? Maak je huis helemaal naar je eigen smaak met de hippe tegels van Fondavalle.

Speels en strak

De keramische tegels van Fondovalle zijn in veel verschillende stijlen verkrijgbaar. Verschillende ruimtes en gebruiksdoelen vragen om verschillende kleuren, patronen en sferen. Of je nu zoekt naar een stoere, rustige basis of juist een speelse en bijzondere vloer, in het assortiment van Fondovalle vind je het! De tegels worden op een duurzame manier geproduceerd en zijn van zeer goede kwaliteit. Ze blijven zoeken naar nieuwe technieken, trends en ontwikkelingen, waardoor hun collectie altijd modern en helemaal up to date is. Zo kun je jaren genieten van je droomvloer!

Wil je meer weten over de collectie van Fondovalle? Lees hier meer over het uitgebreide assortiment of neem contact met ons op!

Meer informatie over Fondovalle tegels. Kijk dan op onze pagina van Fondovalle en bekijk het gehele assortiment.