Summer Sale 2022

Vanaf donderdag 23 juni t/m donderdag 30 juni is er weer Summer Sale bij Regge Tegels & Vloeren. Dit betekent tot wel 70% korting op keramisch parket, keramische wand- en vloertegels, PVC Vloeren en keramische buitentegels. Regge Tegels & Vloeren gaat voorraden uitverkopen voor de zomervakantie. Maak dus snel gebruik van de scherpe prijs en hoge kortingen tijdens onze Summer Sale!

Benieuwd naar al onze kortingen op vloeren en tegels? Kom dan zeker langs bij ons in de showroom en showtuin! Meer informatie over onze Summer Sale? Dan kunt u ook contact met ons opnemen. Op al onze Summer Sale Deals zijn de Actievoorwaarden van toepassing. Kijk ook op onze aanbiedingen pagina met mooie magazijndeals tegen bodemprijzen. Kom langs om gratis monsters mee te nemen.

Hoge kortingen op keramisch parket, keramische wand- en vloertegels, PVC en keramische buitentegels!

Tijdens onze Summer Sale Deals geven wij tot wel 70% korting op keramisch parket, keramische wand- en vloertegels, PVC-vloeren en keramische buitentegels. Daarnaast hebben wij mooie magazijndeals met producten tegen bodemprijzen. Bent u benieuwd naar al onze aanbiedingen en magazijndeals? Bezoek dan onze showroom!

Ook tegels voor tuin en terras

Naast tegels en vloeren die geschikt zijn voor binnen, hebben wij ook mooie kortingen op keramische tuin- en terrastegels. Ook voor tuin- en terrastegels tegen scherpe Summer Sale prijzen kunt u langskomen bij ons in de showroom en showtuin. Kijk voor meer informatie op www.Keramische-Buitentegels.nl.

Laatste kans op scherpe prijzen

Wij hebben dit jaar extra grote voorraden ingekocht voordat de prijzen gaan stijgen. Tijdens onze Summer Sale heeft u dus de laatste kans om gebruik te maken om vloeren & tegels te kopen tegen extra scherpe prijzen, voor de prijsstijgingen.

Magazijndeals

Magazijndeals zijn restpartijen binnen- en buitentegels die wij tegen bodemprijzen verkopen! Met onze magazijndeals geven wij tot wel 70% korting op binnen- en buitentegels! Benieuwd naar onze magazijndeals? Kijk dan op de pagina van de magazijndeals of kom langs bij ons in de showroom

Kom langs bij ons in de showroom en showtuin

Benieuwd naar al onze Summer Sale deals? Kom dan langs bij ons in de showroom om de kortingen op onze showroomvloeren te bekijken, of bij ons in de showtuin voor de kortingen op onze buitentegels. Wilt u meer informatie over onze Summer Deals? Neem dan gerust contact met ons op.