Tegels kopen

Het kopen van tegels is een niet zomaar gebeurd. U wilt natuurlijk zeker weten dat de tegels die u uitzoekt passen bij uw wens en ruimte, daarom gaat u oriënteren en tegels bekijken. Na dat u de juiste tegels gevonden heeft,  komt er nog veel bij kijken voordat de vloer of de wand daadwerkelijk is aangebracht. De tegels moeten besteld worden, de tegels moeten worden geleverd en de tegels moeten verwerkt worden naar het gewenste eindresultaat.

Gelukkig kan Regge Tegels & Vloeren u ontzorgen met een totaalconcept op het gebied van keramische binnen- en buitentegels tegels, pvc en laminaat. Lees hier meer over het totaalconcept van Regge Tegels & Vloeren. Of bekijk meteen foto’ s van projecten waarbij wij het tegelwerk hebben mogen verzorgen.

Foto’ s van onze projecten:

Lees hier meer over Woonhuis Wesepe


Lees meer over Woonhuis Haarlem


Lees meer over Hotelkamer van der Valk


Lees meer over Woonhuis Hengelo


Lees meer over Betonlook Buitentegels Hengelo


Lees meer over PVC Woonhuis Swifterbant


Lees meer over Woonhuis Oisterwijk 


Lees meer over Woonhuis Haaksbergen


Lees meer over Indivpro Enter


Lees meer over Keramische Buitentegels


Lees meer over Woonhuis Laren


Meer foto’ s van onze projecten bekijken? Kijk dan eens op onze referentie pagina. 

Het totaalconcept van Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren kan zowel particulieren als architecten en grotere projecten ontzorgen tijdens het gehele proces van tegels bestellen tot aanbrengen. Lees hieronder verder wat ons totaal concept inhoudt!

Inspiratie en advies

Om een juiste vloer uit te zoeken is het fijn om inspiratie op te kunnen doen. Bij Regge Tegels & Vloeren kan dit op meerdere manieren. U kunt op onze website rondkijken waaruit ons assortiment bestaat, welke tegelmerken wij hebben en kijken naar meerdere projecten waarbij wij onder meer de tegels hebben mogen leveren. Naast onze website kunt u kijken op onze app, de Regge360 app. Deze app geeft 360 graden beelden van projecten waar wij de tegels hebben mogen leveren, deze app is te downloaden in de Appstore.

Maar naast deze mogelijkheden, is het misschien nog wel het best om langs te komen bij ons in de showroom. In onze showroom hebben wij vele series keramische tegels, pvc en laminaat liggen. Naast dat u hier inspiratie op kunt doen, kunt u hier ook een goed en bijpassend advies krijgen van onze verkopers.

De scherpste prijs

Nadat u de tegel hebt gekozen naar uw wens, wilt u natuurlijk een scherpe prijs. Ook daarin kunnen wij u uiteraard voorzien. Door directe contacten met de tegelfabrikanten,  zijn de lijntjes kort en kunnen wij ons gehele assortiment aanbieden tegen een zeer scherpe prijs!

Het bestellen en leveren van tegels of pvc

Wanneer de tegels besteld zijn, moeten de tegels uiteraard geleverd worden. Wij zorgen voor het vervoer vanaf de fabriek. Daarna kunt u ervoor kiezen om de tegels bij ons op te halen. Maar wij kunnen de tegels ook bij uw adres leveren tot aan de deur!

Het aanbrengen van tegels en pvc

Moet de vloer worden aangebracht? Zelfs hierbij kunnen wij u van dienst zijn. Wij hebben contacten met tegelzetters door heel Nederland. Dus ook bij het aanbrengen naar wens helpen wij u graag.

Nazorg

Is er iets niet goed gegaan met de tegels of met het pvc? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, zodat wij in goede samenwerking het probleem op kunnen lossen.

Nog steeds een vraag over ons totaalconcept? Neem dan gerust contact met ons op.

Als architect tegels bestellen, of bezig met een groot project?

Bent u architect, designer of bezig met een groot project? Dan helpen wij u ook graag met ons totaalconcept. Neem in dit geval contact met een van onze accountmanagers op via het contactformulier voor architecten.

Of bent u op zoek naar buitentegels?