41Zero42 Tegels

Gefascineerd door contrasten en tegenstrijdigheden heeft 41zero42 Tegels het thema van “tegenstellingen” ontwikkeld. Rijk versus arm, elegant versus shabby en conventioneel versus ongewoon. Door te werken met een visie voor innovatie en creativiteit is de collecte van 41zero42 Tegels uniek en heeft de collectie een geheel eigen stijl. De collecties hebben 3 richtlijnen: Het verleden, de esthetiek en de toekomst. Door deze stijlen te creëren blijft 41zero42 zichzelf vernieuwen en is het een tegelfabrikant die zich onderscheid van de rest van de collectie!

Een scherpe prijs voor een tegel uit het assortiment? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte bij ons aan, of neem voor meer informatie direct contact met ons op.

Enkele series uit het assortiment:

Waarom kiezen voor 41Zero42 Tegels?

Door innovatief te denken en dit te combineren met ervaring uit het verleden weet 41Zero42 de meest excentrieke tegels te produceren voor dit moment. Hierdoor kan 41Zero42 voor iedere klant een passende oplossing bieden. De specialisatie van deze fabrikant ligt voornamelijk in de kleinere maten tegels samen met creatieve en innovatieve oplossingen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld fraai mozaïek of hexagon tegels in allerlei kleuren. Met deze unieke collectie creëert 41Zero42 ontwerpmogelijkheden voor architecten, designers maar zeker ook voor creatieve particulieren.

Assortiment

Door niet in hokjes maar innovatief te denken heeft 41Zero42 een ruim assortiment aan prachtige, kwalitatieve (keramische) tegels op de markt weten te brengen. Deze tegels van 41Zero42 zijn een unieke en gevarieerde uitbreiding van de tegelmarkt. Hierdoor biedt dit assortiment de mogelijkheid aan de consument om een buitengewone sfeer in elke ruimte te brengen, waarbij eindeloos te combineren valt.

41Zero42 tegels kopen?

Regge Tegels & Vloeren heeft directe contacten met de fabriek van 41Zero42 Ceramica. Hierdoor kunnen wij de consument in goed advies en een scherpe prijs voorzien.

Wilt u 41Zero42 tegels kopen of bent u geïnteresseerd in de tegels van 41Zero42? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Staat de door u gezochte tegel van 41Zero42 hier niet bij? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen!

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen