41zero42 Burlington

De 41zero42 Burlington is, zoals de naam al verraad, een keramische tegel die de inspiratie haalt uit Burlington natuursteen. Dit natuursteen heeft prachtige texutren op het oppervlak wat een unieke kijk op deze tegel geeft. Door de grote verscheidenheid zal deze tegel nooit saai op het oog vallen! Bekijk direct afbeeldingen van deze collectie.

Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan voor de Burlington collectie om een scherpe prijs te krijgen voor deze fraaie collectie. U kunt voor inspiratie ook langskomen bij ons in de showroom.

Lees meer over 41zero42 Burlington

Enkele foto’s van de Burlington:


Burlington Grey


Burlington Ivory


Burlington Sand

Lees meer over 41zero42 Burlington

De 41zero42 Burlington

De Burlington wordt sterk gekenmerkt door enorme sprongen in textuur waardoor elke tegel totaal anders dan de ander. Bovendien geeft dit een ongelooflijke natuurlijke en harmonische uitstraling dat eigenlijk alleen door tijd gecreëerd kan worden. Breng nu een rustige, natuurlijke doch unieke uitstraling in elke ruimte door te kiezen voor de 41zero42 Burlington!

De 41zero42 Burlington kleuren en afmetingen:

Deze collectie keramische tegels is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

De Burlington is te verkrijgen in de kleuren:

– Burlington Sand
– Burlington Grey
– Burlington Ivory

De Burlington is te verkrijgen in de afmeting:
15×90 cm, verder is deze tegel te verkrijgen in mozaïek formaat. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.

Heeft u interesse in de 41zero42 Burlington of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u contact opnemen met een van onze accountmanagers via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!