41Zero42 Gap

De daken van huizen in verschillende Italiaanse steden zijn de inspiratiebron voor deze fraaie serie keramische tegels. Deze klein formaat tegels brengen een stijl in elke ruimte met een eigen en uniek karakter. De fascinerende, innovatieve stijl van 41Zero42 is figuurlijk vertaald in de Gap tegelcollectie.

Lees meer over 41Zero42 Gap

Enkele afbeeldingen van de Gap collectie:


Gap Bianco


Gap Grigio


Gap Nero mozaïek


Gap Nero

Lees meer over 41Zero42 Gap

De 41Zero42 Gap collectie

De fraaie uitstraling van de dakpannen zorgt voor een inspiratie die geen enkele andere tegel heeft. Het eenvoudige formaat van de dakpannen, 11.5 x 23 cm, is ook gebruikt in de Gap-collectie. Verder bevatten de tegels binnen de Gap collectie verschillen in schakering aan het oppervlak. Hierdoor zullen de tegels van deze collecties nooit het zelfde zijn hetgeen een levendige en zeker niet saaie vloer oplevert! Om het thema te voltooien heeft deze collectie een mozaïek van kleine geëxtrudeerde tegels in 3 basis kleuren. 

Kleuren en afmetingen

Kleuren:
– Gap Bianco
– Gap Grigio
-Gap Nero

Afmetingen:
11.5×23 cm
Mozaïek: Vellen van 30×30 cm

41Zero42 Gap kopen?

Heeft u interesse in de 41zero42 Gap of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u contact opnemen met een van onze accountmanagers via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!