41zero42 Sunday

41zero42 is er met de 41zero42 Sunday in geslaagd om weer een nieuwe variatie aan de tegelmarkt toe te voegen. 41zero42 heeft als uitgangspunt de sfeer van zwoele zomeravonden genomen en deze omgezet in verscheidene kleurvariaties waarmee een prachtige en unieke serie is gecreëerd! Het kleinformaat waarin deze tegel te verkrijgen is maakt deze tegel extra uniek! Bekijk direct afbeeldingen van deze collectie.

Benieuwd naar onze scherpe prijs voor de Sunday collectie? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan, of kom voor inspiratie langs in de showroom.

Lees meer over 41zero42 Sunday

Enkele foto’s van de 41zero42 Sunday:


Sunday Mattone


Sunday Notte


Sunday Gesso


Sunday Sunset Sabbia


Sunday Terra

Lees meer over 41zero42 Sunday

De 41zero42 Sunday

Vijf verschillende variaties geven vijf verschillende interpretaties van het uitgangspunt: de zonsondergang. Een variatie aan expressies en de mogelijkheid om elke tegel op uw eigen manier te interpreteren. Dus zoekt u een unieke doch prachtige tegel? Kijk dan zeker naar de 41zero42 Sunday!

41zero42 Sunday kleuren en afmetingen

De Sunday collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Sunday kleuren:
– Sunday Terra
– Sunday Mattone
– Sunday Notte
– Sunday Salvia
– Sunday Sunset Gesso
– Sunday Sunset Sabbia

Sunday afmetingen:
20×20 cm, 10×20 cm

41Zero42 Sunday kopen?

Bij ons vindt u een scherpe prijs voor de Sunday collectie van 41Zero42 Sunday.

Interesse in de 41zero42 Sunday of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Neem dan contact met een van onze accountmanagers op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!