ABK Imoker Tegels

Prachtige Italiaanse wand- en vloertegels van topkwaliteit: dit is de beste omschrijving voor het assortiment van ABK Imoker tegels. Dit mooie merk is uit voorraad leverbaar en tegen een scherpe prijs verkrijgbaar bij Regge Tegels & Vloeren. ABK Tegels zijn geschikt voor ieder interieur. Of u nou tegels zoekt voor de badkamer, keuken of woonkamer, met deze tegels zit u altijd goed! Het uitgebreide assortiment van ABK Imoker biedt voor elke stijl of ontwerp een geschikte tegel. Van een rustieke Italiaanse uitstraling tot strak en modern design, bij ABK Imoker tegels slaagt u gegarandeerd!

Heeft u interesse in de tegels van ABK Imoker? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie. Uiteraard bent u ook welkom bij ons in de showroom voor inspiratie & advies.

Enkele series uit het assortiment

ABK Tegels

ABK Tegels is als producent van vloer- en wandafwerkingen in de vorm van keramiek een van de grootste producenten van de Italiaanse tegelindustrie met klanten in meer dan 80 landen. ABK Imoker richt zich op ieder onderdeel van de markt en creert daarom originele oplossingen voor huizen, commerciele en openbare ruimtes. Dit doet ABK Tegels door de inzet van goede designers die de producten vormgeven, samen met hoogwaardige productiefaciliteiten om de beste kwaliteit aan keramiek te kunnen leveren.

ABK Imoker assortiment

Alle ABK Imoker tegels zijn hoogwaardig afgewerkt en van topkwaliteit. Ze bieden ontelbare mogelijkheden voor het betegelen van uw wand of vloer. Door oog voor innovatie, zorgvuldigheid en kwaliteit biedt ABK Imoker een ruim en gevarieerd assortiment. Dit assortiment bevat zowel houtlook, natuursteenlook en keramische tegel met een meer industrieel karakter. Kortom, een assortiment aan keramische tegels met een ruime keus voor iedereen!

ABK Tegels kopen?

Door rechtstreeks in te kopen bij de ABK Imoker fabriek kunnen we onze prijzen laag houden. Bent u benieuwd voor welke prijs wij uw ruimte kunnen voorzien van ABK Imoker tegels? Vraag dan online en vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie direct contact met ons op.
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen