ABK Imoker Tegels

Prachtige Italiaanse wand- en vloertegels van topkwaliteit: dit is de beste omschrijving voor het assortiment van ABK Imoker tegels. Dit mooie merk is uit voorraad leverbaar en tegen een scherpe prijs verkrijgbaar bij Regge Tegels & Vloeren. De tegels van ABK Imoker zijn geschikt voor elk interieur. Of u nou tegels zoekt voor de badkamer, keuken of woonkamer, met deze tegels zit u altijd goed! Het uitgebreide assortiment van ABK Imoker biedt voor elke stijl of ontwerp een geschikte tegel. Van een rustieke Italiaanse uitstraling tot strak en modern design, bij ABK Imoker tegels slaagt u gegarandeerd!

Heeft u interesse in de tegels van ABK Imoker? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie. Uiteraard bent u ook welkom bij ons in de showroom voor inspiratie & advies.

Enkele series uit het assortiment

ABK Imoker assortiment

Alle ABK Imoker tegels zijn hoogwaardig afgewerkt en van topkwaliteit. Ze bieden ontelbare mogelijkheden voor het betegelen van uw wand of vloer. Door oog voor innovatie, zorgvuldigheid en kwaliteit biedt ABK Imoker een ruim en gevarieerd assortiment. Dit assortiment bevat zowel houtlook, natuursteenlook en keramische tegel met een meer industrieel karakter. Kortom, een assortiment met een ruime keus voor iedereen!

ABK Imoker tegels kopen?

Door rechtstreeks in te kopen bij de ABK Imoker fabriek kunnen we onze prijzen laag houden. Bent u benieuwd voor welke prijs wij uw ruimte kunnen voorzien van ABK Imoker tegels? Vraag dan online en vrijblijvende offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Staat de tegel of serie van ABK Imoker tegels die u zoekt hier niet bij? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen