ABK Imoker Alpes Raw

Een tegel waarvan de inspiratie gehaald is uit natuursteen afkomstig uit de Franse Alpen, de ABK Imoker Alpes Raw. De diverse steensoorten die hier te vinden zijn, zijn omgezet in fraai en praktisch keramiek met een stoere, robuuste en doch natuurlijke uitstraling. Bekijk gelijk de afbeeldingen van deze natuursteenlook keramische tegel. Of voor meer informatie, lees hier meer.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of kom langs in onze showroom voor advies.

Enkele afbeeldingen van de Alpes Raw collectie:


Alpes Grey Raw


Alpes Ivory Raw


Alpes Lead Raw


Alpes Sand Raw

Lees meer over ABK Imoker Alpes Raw

ABK Imoker Alpes Raw collectie

Deze natuurstenen hebben neutrale kleuren die meegaan met de moderne tijd. Prachtig om de natuurlijke charme van natuursteen in elke atmosfeer aan te brengen. Ook zijn deze tegels als wandtegels bruikbaar. Met deze serie wordt het rustieke gevoel van natuursteen gebracht in welke ruimte dan ook.

ABK Imoker Alpes Raw kleuren en afmetingen.

Deze serie is te verkrijgen in de volgende afmetingen en kleuren.

Alpes Raw kleuren
– Alpes Lead Raw
– Alpes Grey Raw
– Alpes Ivory Raw
– Alpes Sand Raw

Alpes Raw afmetingen:
30×30 cm, 30×60 cm, 60×60 cm, 60×120 cm

Alpes Raw tegel kopen?

De tegels van ABK Imoker vindt u tegen de scherpste prijs bij Regge Tegels & Vloeren.

Bent u geïnteresseerd in de Alpes Raw of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!