ABK Imoker Crossroad Wood

ABK Imoker Crossroad Wood is een tegelserie met de uitstraling van natuurlijk hout. Deze keramische tegels combineren de warme, rustieke uitstraling van hout met de kwaliteit en het gemak van keramiek. Dit keramisch parket gaat helemaal mee in de interieurtrends van tegenwoordig door warmte en gezelligheid in iedere atmosfeer te brengen. Bekijk direct de afbeeldingen.

Geheel vrijblijvend een scherpe prijs krijgen voor deze serie? Kom dan langs in onze showroom of vraag online een offerte aan.

Lees meer over de Crossroad Wood

Enkele afbeeldingen van de ABK Imoker Crossroad Wood:


Crossroad Wood White


Crossroad Wood Tan


Crossroad Wood Grey


Crossroad Wood Sand


Crossroad Wood Amber

Lees meer over ABK Imoker Crossroad Wood

ABK Imoker Crossroad Wood tegelcollectie

De Crossroas Wood collectie vertegenwoordigd het beste van 2 werelden; De rustieke en natuurlijke uitstraling van hout en de kwaliteit, duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid van hoogwaardig keramiek. Deze combinatie leidt er toe dat de prachtige uitstraling van hout in iedere ruimte kan worden gebruikt, maar niet de nadelen van echt hout hierbij komen kijken maar juist de voordelen van keramiek!

ABK Imoker Crossroad Wood kleuren en afmetingen

De Crossroad collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Crossroad Wood is te verkrijgen in de kleuren:
– Crossroad Wood White
– Crossroad Wood Sand
– Crossroad Wood Grey
– Crossroad Wood Coal
– Crossroad Wood Tan
– Crossroad Wood Amber

Crossroad Wood is te verkrijgen in de afmetingen
20×120 cm, 26×200 cm

ABK Imoker tegels kopen?

Door rechtstreeks in te kopen bij de ABK Imoker fabriek kunnen we onze prijzen laag houden. Bent u benieuwd voor welke prijs wij uw ruimte kunnen voorzien van ABK Imoker tegels? Vraag dan online en vrijblijvende offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Staat de tegel of serie van ABK Imoker tegels die u zoekt hier niet bij? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!