ABK Imoker Soleras

ABK Imoker Soleras collectie is geïnspireerd door oude, verweerde houten vaten. De rijke kleurschakeringen geven de uitstraling van verjaard hout. De rustieke keramische tegels geven allure aan een ruimte. Samen met deze rustige uitstraling geeft de Soleras ook een warme, landelijke uitstraling. Bekijk direct afbeeldingen van de Soleras collectie.

Direct een scherpe prijs krijgen voor de Soleras collectie? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of kom langs bij ons in de showroom om inspiratie op te doen.

Lees meer over ABK Imoker Soleras

Enkele afbeeldingen van de Soleras:


Soleras Antracite


Soleras Avana


Soleras Beige


Soleras Bianco


Soleras Grigio


Soleras Naturale

Lees meer over ABK Imoker Soleras

ABK Imoker Soleras tegel collectie

ABK Imoker Soleras heeft verschillende kleurschakeringen en bijzondere formaten! Denk bijvoorbeeld aan een prachtige vierkante houtlook tegel van 60×60 cm, maar ook fraaie langwerpige formaten van 20×170 cm. Binnen de formaten en kleuren is een ruime keuze, pas deze tegel aan, aan uw eigen voorkeuren!

ABK Imoker Soleras toepassing

Pas de vloer door de kleurvariaties binnen deze collectie aan naar de wens en ruimte. De rustieke uitstraling van houtlook kan hierdoor in vele ruimtes gebruikt worden en door het keramiek heeft de vloer ook een gegarandeerde hoge kwaliteit!

ABK Imoker Soleras kleuren en afmetingen

De Soleras collectie kan worden verkregen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Soleras is te verkrijgen in de kleuren:
– Soleras Avana
– Soleras Bianco
– Soleras Grigio
– Soleras Antracite
– Soleras Naturale
– Soleras Beige

Soleras is te verkrijgen in de afmetingen:
60×60 cm, 13.5×80 cm, 20×80 cm, 20×120 cm, 20×170 cm, 40×170 cm

ABK Imoker Soleras kopen?

Door rechtstreeks in te kopen bij de ABK Imoker fabriek kunnen we onze prijzen laag houden. Bent u benieuwd voor welke prijs wij uw ruimte kunnen voorzien van ABK Imoker tegels? Vraag dan online en vrijblijvende offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Wilt u meer informatie? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!