ABK Imoker Unika

Unika collectie keramische wand- en vloertegels van de producent ABK Imoker tegels, is een collectie die de uitstraling heeft van een natuurlijk hardsteen. Dit natuurlijk hardsteen heeft een neutrale uitstraling. Door deze neutrale uitstraling kan de Unika collectie in vrijwel iedere ruimte toegepast worden! Bekijk gelijk afbeeldingen. Wilt u meer informatie? Lees dan hier verder over de Unika collectie

Een scherpe prijs voor de ABK Imoker Unika? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. U kunt ook altijd langskomen bij ons in de showroom om advies te krijgen.

Afbeeldingen van de Unika collectie:


Unika Smoke


Unika Grey


Unika Ecru


Unika Cream en mozaïek


Unika Bronze

Lees meer over ABK Imoker Unika

ABK Imoker Unika collectie

In de Unika collectie vermengen zich steensoorten die al eeuwenlang worden gebruikt om vloer van Europese kastelen en historische huizen te verfraaien. Met de Unika collectie kan deze uitstraling ook in de vorm van keramiek worden verkregen. Hierdoor ontstaan mogelijkheden die perfect passen in de hedendaagse architectuur. De Unika collectie heeft 5 kleurvariaties en 5 verschillende afmetingen. Ook zijn er extra smalle formaten en mozaiek mogelijkheden binnen deze collectie.

Unika collectie kleuren en afmetingen

De Unika is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen

Kleuren:
– Unika Bronze
– Unika Cream
– Unika Ecru
– Unika Grey
– Unika Smoke

Afmetingen:
10×30 cm, 20×20 cm, 20×40 cm, 30×60 cm, 60×60 cm, 40×80 cm, 30×120 cm, 60×120 cm

ABK Imoker Unika kopen

De Unika collectie tegen een scherpe prijs? Daarin kan Regge Tegels & Vloeren u voorzien! Vraag direct een vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op.
Bent u designer of architect? Neem dan via het contactformulier voor architecten contact met ons op.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!