Agrob Buchtal Tegels

Agrob Buchtal tegels is een Duitse producent van keramische tegels van hoge kwaliteit. De creatieve designers van Agrob Buchtal ontwikkelden al een groot aantal unieke tegelseries en het assortiment blijft groeien!

Agrob Buchtal

Door jarenlange ervaring, die teruggaat tot de 18e eeuw, weet Agrob Buchtal tegels te produceren die wereldwijde bekendheid genieten. Architecten over de hele wereld weten de weg te vinden naar de creatief ontworpen keramische tegels, in combinatie met een enorme variatie binnen het assortiment van vloer- en wandtegels en een breed scala aan toepassingen, aangevuld met individuele op maat gemaakte producten. Het uitgebreide assortiment van Agrob Buchtal bestaat uit prachtige, kwalitatief hoogwaardige tegelseries. De tegels worden gebruikt in particuliere huizen, maar ook in zwembaden, ziekenhuizen en voor commerciële partijen.

Agrob Buchtal assortiment

De deskundigheid en ervaring komt tot uiting in de hoge kwaliteit van Agrob Buchtal tegels, en is gebaseerd op een solide ‘knowhow’ en het constant door blijven voeren van innovaties. De meeste tegels van Agrob Buchtal zijn bijvoorbeeld voorzien van een reinigingsvriendelijke HT-coating, die door zorgvuldige ontwikkeling een verbeterde hygiëne kan garanderen. Ook is Agrob Buchtal pionier op het gebied van antislip tegels, die ervoor zorgen dat deze tegels ook makkelijk zijn toe te passen in vochtige ruimtes. De meeste series zijn slim afgewerkt met een modulair tegelsysteem waardoor de tegels door het hele huis door te leggen zijn, zelfs op de trap! Een nauwe samenwerking met architecten, distributeurs en leveranciers zorgt ervoor dat Agrob Buchtal een uitgebreid netwerk heeft om zo goed als mogelijk aan de vraag van de hedendaagse markt te voldoen.

Agrob Buchtal tegels kopen?

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Agrob Buchtal of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op! of vraag vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, of vul het contactformulier voor architecten in.

Staat de door u gezochte van tegel Agrob Buchtal hier niet bij? Dan kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen.