Alcoceram Tegels

Alcoceram Ceramica is een Spaanse tegelfabrikant gevestigd in Alcora. Alcoceram Tegels is een bedrijf dat zich richt op de productie van handgemaakte keramische tegels waarvan de meeste ontwerpen zijn geïnspireerd op tegels uit de 18e en 19e eeuw. Hiermee brengt Alcoceram een uniek assortiment op de markt wat zich kenmerkt voor het eigen bedrijf.

Interesse in tegels uit het assortiment van Alcoceram. Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen. Bent u op zoek naar meer informatie over dit merk? Neem dan contact op, of kom langs bij ons in de showroom.

Afbeeldingen van het assortiment:

Alcoceram Ceramiche collecties

Alcoceram Ceramiche is erin geslaagd een pionier te worden op het gebied van traditionele, handgemaakte tegels. De traditionele tegels uit het assortiment zijn kenmerkend voor de streek waar de fabriek is gevestigd. Zodra een ontwerp voor de tegels gekozen is woorden Alcoceram tegels een voor een geschilderd door specialisten, waardoor iedere tegels exclusief en uniek is.

Meer informatie over dit merk?

Bent u op zoek naar meer informatie over Alcoceram tegels? Neem dan gerust contact met ons op, of kom eens langs bij ons in de showroom.

Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen