APE Grupo tegels

APE Grupo is leider in het creëren van unieke keramische tegels voor gedifferentieerde ruimtes, omdat Ape Grupo een uitgebreid assortiment aan designkeramiek, geavanceerde technische producten en diensten aanbied die consumenten helpen om het maximale uit hun mogelijkheden te halen. Bekijk direct afbeeldingen van het assortiment of lees hier meer over Ape Grupo tegels.

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van APE Grupo tegels, daarom kunnen wij u voorzien in scherpe prijzen. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem voor meer informatie contact met ons op.

Enkele afbeeldingen van het assortiment:


Ape Grupo Ligne

 


Ape Grupo Jaipur

 


Ape Grupo Caprichosa

 


Ape Grupo Black Jack

 


Ape Grupo Arts

 


Ape Grupo Star City

 


Ape Grupo Souk

 

Lees meer over APE Grupo tegels

APE Grupo tegels assortiment

Het assortiment van Ape Grupo is ruim, gevarieerd en zeer zeker uniek. Tegels in allerlei vormen, maten en afwerkingen die bijna nergens anders te vinden zijn. Daarom kunnen de tegels van Ape Grupo in allerlei ruimtes gebruikt worden, denk hierbij aan zowel woonhuizen als commerciële of openbare ruimtes.

Ape Grupo heeft een zeer ruim assortiment. Regge Tegels & Vloeren helpt u graag in de juiste keus te maken binnen dit assortiment. Kom gerust eens langs bij ons in de showroom om advies te krijgen van onze verkopers over de mogelijkheden.

APE Grupo voor architecten en interieurdesigners

De unieke keramische tegels van Ape Grupo zijn ook zeer populair onder architecten en interieurdesigners. Met grote en kleine projecten van architecten denkt Regge Tegels & Vloeren ook graag met de klant mee, van advies tot verwerking van de tegels.

Bent u architect, designer of interieurontwerper? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten. 

APE Grupo tegels kopen

Door de directe contacten van Regge Tegels & Vloeren de tegels van Ape Grupo aanbieden tegen zeer scherpe prijzen, samen met advies op maat. Benieuwd naar deze prijzen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem voor meer informatie contact met ons op.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!