Appiani Tegels

Ceramica Appiani is een Italiaanse producent van A-kwaliteit keramische tegels. Appiani Tegels worden geproduceerd met het oog op een combinatie tussen design en creativiteit enerzijds en functionaliteit en kwaliteit anderzijds. Appiani Ceramica produceert voornamelijk mozaïek.

Interesse in een tegel uit het assortiment van Appiani Tegels? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs te ontvangen. Wilt u meer informatie? Dan bent u van harte welkom bij ons in de showroom, of neem direct contact met ons op.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Appiani Mozaïek

Appiani Ceramica produceert collecties mozaïek. Bij het ontwerpen en de productie van focust Appiani zich erop de collecties te ontwikkelen die nieuwe, unieke mogelijkheden scheppen voor voornamelijk architecten en interieurbouwers. De inspiratie wordt bij overal op de wereld vandaan gehaald waardoor er een grote verscheidenheid is gecreëerd door Appiani Ceramica. Hierbij staat ook A-kwaliteit van de producten hoog in het vaandel.

Toepassing Appiani mozaïek

Het mozaïek van Appiani kent een breed scala aan gebruik. Interieurontwerpers en architecten gebruiken de producten voor zowel commerciële als particuliere afwerkingen. Denk hierbij aan hotels, restaurants, zwembaden, sauna’s of badkamers en keuken in woonhuizen.

Meer informatie?

Bent u op zoek naar meer informatie over de tegels van Appiani? Neem dan gerust contact met ons op, of kom voor advies langs bij ons in de showroom. Direct een scherpe prijs weten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan aan.

Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van het assortiment