Appiani

Appiani Tegels is een Italiaanse producent van A-kwaliteit keramische tegels, in het bijzonder van mozaiek. Dit Italiaanse merk worden geproduceerd met het oog op een combinatie tussen design en creativiteit enerzijds en functionaliteit en kwaliteit anderzijds. Zo weet dit merk zich te onderscheiden van andere tegelmerken op de markt. Waar deze producent uit Italië het meest bekend om staat, zijn de exclusieve series mozaïek uit het assortiment.

Interesse in een tegel uit het assortiment van Appiani Tegels? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs te ontvangen. Wilt u meer informatie? Dan bent u van harte welkom bij ons in de showroom voor advies van onze verkoopmedewerkers, of neem direct contact met ons op.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Over Appiani Ceramica

Appiani is opgericht in 1873. Hier begon het bedrijf met de productie van voornamelijk bakstenen en pannen. In de twintigse eeuw is Appiani overgeschakeld op de productie van (vloer)tegels. Met deze jarenlange ervaring is Appiani een bedrijf dat veel waarde hecht aan het behouden van tradities en dit te combineren met hedendaagse creativiteit en productietechnieken. Het assortiment staat dan ook voor A-kwaliteit kwaliteit aan keramiek samen met prachtige collecties. Regge Tegels & Vloeren staat in direct contact met deze Italiaanse fabrikant. Door onze directe contacten kunnen wij u voorzien van een goed advies op maat over tegels en mozaïek uit het assortiment. Daarnaast geven wij u ook graag een scherpe prijs!

Het populairste uit dit assortiment; Appiani Mozaiek

Appiani Ceramica richt zich vooral op de productie van collecties mozaïek. Bij het ontwerpen en de productie van focust Appiani zich erop de collecties te ontwikkelen die nieuwe, unieke mogelijkheden scheppen voor voornamelijk architecten en interieurbouwers. De inspiratie wordt bij overal op de wereld vandaan gehaald waardoor er een grote verscheidenheid is gecreëerd door Appiani Ceramica. Hierbij staat ook A-kwaliteit van de producten hoog in het vaandel. Appiani mozaïek staat dan ook voor fraaie collecties van hoge kwaliteit.

Enkele populaire series uit dit assortiment zijn:

  • Seta
  • Libra
  • Regolotto
  • Diva
  • Metallica
  • Mix

Het gebruik van Appiani mozaïek

Het Appiani mozaïek kent een breed scala aan gebruik. Interieurontwerpers en architecten gebruiken de producten voor zowel commerciële als particuliere afwerkingen. Denk hierbij aan hotels, restaurants, zwembaden, sauna’s of badkamers en keuken in woonhuizen. Het mozaïek kan als zowel mozaïek vloertegels en mozaïek wandtegels gebruikt worden. Ook kunnen de verschillende series prima met elkaar gecombineerd worden. Zo verkrijgt u de exclusieve uitstraling van mozaïek precies naar eigen wens.

Meer informatie over Appiani?

Bent u op zoek naar meer informatie over de tegels van Appiani? Neem dan gerust contact met ons op, of kom voor advies langs bij ons in de showroom. Direct een scherpe prijs weten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan aan. Bent u architect, designer of op een andere manier met een zakelijk project bezig? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten. Regge Tegels & Vloeren kan de collecties mozaiek en tegels van dit merk leveren tegen scherpe prijzen!

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van het assortiment