Ariana Ceramica Italiana

Ariana Ceramica Italiana tegels, oftewel Ariana, is een Italiaanse tegelfabriek in wand- en vloertegels die onderdeel is van de ABK groep. Ariana Ceramica is opgericht in 1967 en altijd een leider geweest onder de keramische fabrieken van de bekende wijk Sassuolo. Zij kregen bekendheid dankzij de vernieuwende, design badkamer wandtegels en tot op de dag van vandaag staat Ariana Ceramica voor perfectie en elegantie! Bekijk direct afbeeldingen van het assortiment van Ariana.

Op zoek naar een scherpe prijs voor tegels uit het assortiment van Ariana? Vraag dan bij ons meteen een vrijblijvende offerte aan. Meer informatie? Lees dan hier verder!

 Enkele afbeeldingen van tegels uit het assortiment van Ariana Ceramica:

Ariana Epoque Black

Ariana Worn Mud

Ariana Essential Almond

Ariana Futura Tortora

Ariana Larix Fume

Ariana Concrea Plain

  Ariana Ceramica Italiana assortiment

  Het assortiment van Ariana Ceramica Italiana bestaat uit dubbel hardgebakken keramische wand- en vloertegels van geweldige kwaliteit. De keramische tegelcollecties hebben een zeer hoge kwaliteit en zijn prachtig. 100% Italiaans design!  Ariana Ceramica ontwerpt altijd volgens de laatste interieur trends, zodat de nieuwe tegelformaten en kleuren naadloos op de nieuwste trends aansluiten.

  Ariana Ceramica Italiana tegels kopen?

  Bent u geïnteresseerd in de tegels van Ariana Ceramica Italiana of wilt u de tegels kopen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan
  Bent u architect of designer? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers via het contactformulier voor architecten.
  Staat de door u gezochte tegel hier niet bij? Dan kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen.

  Vraag direct een offerte aan!

  Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!