Ariana Ceramica Italiana

Ariana Ceramica Italiana tegels, oftewel Ariana, is een Italiaanse tegelfabriek in wand- en vloertegels die onderdeel is van de ABK groep. Ariana Ceramica is opgericht in 1967 en altijd een leider geweest onder de keramische fabrieken van de bekende wijk Sassuolo. Zij kregen bekendheid dankzij de vernieuwende, design badkamer wandtegels en tot op de dag van vandaag staat Ariana Ceramica voor perfectie en elegantie!

  Ariana Ceramica Italiana assortiment

  Het assortiment van Ariana Ceramica Italiana bestaat uit dubbel hardgebakken keramische wand- en vloertegels van geweldige kwaliteit. De keramische tegelcollecties hebben een zeer hoge kwaliteit en zijn prachtig. 100% Italiaans design!  Ariana Ceramica ontwerpt altijd volgens de laatste interieur trends, zodat de nieuwe tegelformaten en kleuren naadloos op de nieuwste trends aansluiten.

  Ariana Ceramica Italiana tegels kopen?

  Bent u geïnteresseerd in de tegels van Ariana Ceramica Italiana of wilt u de tegels kopen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan
  Bent u architect of designer? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers via het contactformulier voor architecten.
  Staat de door u gezochte tegel hier niet bij? Dan kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen.