Ariana Ceramica

Ariana Ceramica Italiana is een Italiaanse tegelfabriek in wand- en vloertegels, als onderdeel van de ABK Groep. Ariana Ceramica is opgericht in 1967 en sindsdien altijd een leider geweest onder de keramische fabrieken van het bekende gebied binnen de tegelwereld, Sassuolo. Ariana Ceramica kreeg bekendheid dankzij de vernieuwende design aan keramische tegels. Zo is een assortiment gecreëerd dat uniek en eigentijds genoemd kan worden.

Op zoek naar een scherpe prijs voor tegels uit het assortiment van Ariana tegels? Vraag dan bij ons meteen een vrijblijvende offerte aan, of kom gerust eens langs bij ons in de showroom. Voor meer informatie over de tegels van dit merk kunt u altijd contact met ons opnemen. Zoekt u een specifieke tegel van Ariana Ceramica die u niet op deze pagina kunt vinden? Dan kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Over het bedrijf Ariana Ceramica

Ariana Ceramica Italiana is onderdeel van de ABK Group, oftewel ABK Tegels. Ariana tegels levert de keramische wand- en vloerafwerkingen, voor ruimtes zoals de woonkamer, keuken of badkamer van zowel particuliere als commerciele projecten. Met de focus op de kwalitatieve keramische tegels gecombineerd met designvolle designs die de hedendaagse trends volgen is Ariana Ceramica Italiana een Italiaanse producent die wereldwijde bekendheid geniet. Daarnaast is Ariana Ceramica een bedrijf dat zich steeds meer richt op het verduurzamen van de prodcutie. Dit doet het bedrijf bijvoorbeeld door steeds hogere duurzaamheidsnormen te stellen. Daarom bent u met de keus van Ariana tegels ook verzekerd van een milieubewuste vloer of wand.

Het Ariana Ceramica assortiment

Het assortiment van Ariana Ceramica Italiana bestaat uit dubbel hardgebakken keramische wand- en vloertegels van geweldige kwaliteit. De keramische tegelcollecties hebben een zeer hoge kwaliteit en zijn prachtig. 100% Italiaans design! Ariana Ceramica ontwerpt altijd volgens de laatste interieur trends, zodat de nieuwe tegelformaten en kleuren naadloos op de nieuwste trends aansluiten. Daarnaast is een deel van het Ariana assortiment gericht op de reproductie van traditionele materialen voor woninginrichting. Denk hierbij aan opvallende effecten aan hout en natuursteen, of keramisch marmer. Met de verschillende stijlen in het assortiment kan voor een ieders project de oplossing worden gevonden.

Buitentegels van Ariana

Ariana tegels staat vooral bekend om de productie van binnentegels. Maar het merk produceert ook buitentegels. De buitentegels van Ariana staan voor hetzelfde design en kwaliteit als de binnentegels. Ariana buitentegels hebben een 20 mm dikte. Met de dikte van 20 mm zijn de tegels goed bestemd tegen omstandigheden van buiten. De volgende series zijn als buitentegel te verkrijgen: Dorica, Anima, X20, Storm, Mineral en Legend.

Ariana Tegels bij Regge Tegels & Vloeren

Op zoek naar een scherpe prijs voor een tegel van Ariana Tegels? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan bij Regge Tegels & Vloeren. Wij zijn een dealer van Ariana Ceramica in Nederland Door onze directe contacten met de fabriek kunnen wij de tegels van Ariana leveren tegen scherpe prijzen. Daarnaast adviseren we u natuurlijk graag over de toepassing van deze tegels. Bent u bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Enkele afbeeldingen van het assortiment: