Ariostea CON.CREA

De Ariostea CON.CREA is een keramische tegel collectie met een cementlook die de collectie kenmerkt. CON.CREA put de inspiratie uit fysieke eigenschappen van betonoppervlakken. Deze uitstraling past in het plaatje van de moderne trends. Bekijk meteen de afbeeldingen!

Regge Tegels & Vloeren kan de CON.CREA collectie van Ariostea tegels aanbieden tegen de scherpste prijs. Vraag gelijk een vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom om inspriatie op te doen. Voor meer informatie over deze collectie kunt u hier meer lezen. 

De afbeeldingen van CON.CREA tegels:


CON.CREA Ink


CON.CREA Cloud


CON.CREA Earth


CON.CREA Dove Grey


CON.CREA Talc

Lees meer over Ariostea CON.CREA

Ariostea CON.CREA collectie

De cementlook van de CON.CREA geeft de mogelijkheid om de meest uiteenlopende creatieve oplossingen te creëren. Met vijf neutrale kleurvariaties en een zachte textuur wordt het cement effect fraai weergegeven. Door de Ultra-technologie van Ariostea heeft de CON.CREA ook nog een uitzonderlijk hoge kwaliteit.

CON.CREA toepassing

De CON.CREA cemetlook tegel is geschikt voor vrijwel ieder type gebruik, binnen of buiten, publiek of residentieel. De CON.CREA kan verschillende en creatieve oplossingen geven voor de nieuwste ontwerptrends. Ook heeft de Con.Crea een speciale afwerking voor buitengebruik. Lees hier meer over de CON.CREA buitentegels. 

CON.CREA kleuren en afmetingen

De Ariostea CON.CREA collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– CON.CREA Talc
– CON.CREA Dove Grey
– CON.CREA Earth
– CON.CREA Cloud
– CON.CREA Ink

Afmetingen:
120×60 cm, 60×60 cm, 60×30 cm, 300×150 cm, 150×150 cm, 150×75 cm, 75×75 cm, 75×37.5 cm
300×100 cm, 150×100 cm, 100×100 cm

Ariostea CON.CREA kopen?

Regge Tegels & Vloeren kan alle tegels uit het assortiment van Ariostea door directe contacten met de fabriek aanbieden tegen een zeer scherpe prijs. Benieuwd naar deze scherpe prijs? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem voor meer informatie contact met ons op.
Bezig met een groot project of bent u een architect? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!