Ariostea Nordic Stone

Ariostea Nordic Stone zijn keramische tegels met de look van natuursteen uit de Noord-Europese landen. Door de eeuwen heen zijn deze natuurstenen gebruikt om elegante gebouwen als paleizen en kastelen een chique uitstraling te geven. Deze chique uitstraling heeft deze keer de basis gevormd van deze fraaie keramische tegels. De fraaie natuurlijke uitstraling van natuursteen is met de Nordic Stone nu ook verkrijgbaar in de voordelen van keramiek! Bekijk direct afbeeldingen van deze collectie.

De scherpste prijs voor deze Ariostea tegels? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan, of kom langs bij ons in de showroom voor een advies op maat.

Lees meer over Ariostea Nordic Stone

Enkele afbeeldingen van de Nordic Stone:


Nordic Stone alle series


Nordic Stone Dust


Nordic Stone Juta


Nordic Stone alle series

Lees meer over Ariostea Nordic Stone

Ariostea Nordic Stone collectie

De Ariostea Nordic Stone is dus natuursteenlook in de vorm van keramiek. Door het gebruik van keramiek kan de prachtige natuursteen look ook nog een rol spelen in de hedendaagse architectuur. Door het keramiek is de tegel kras, kleur en slijtvast. Hierdoor wordt een grote duurzaamheid gegarandeerd zonder iets van de luxueuze uitstraling in te leveren. De Northstone-collectie drukt het ruwe, gedurfde en toch verfijnde karakter van het natuursteen uit in vijf kleurenvarianten die gemakkelijk kunnen worden gemixt om toepassingen te creëren luxe en elegantie uitstralen.

Ariostea Nordic Stone toepassing

De neutrale natuursteenlook van de Nordic Stone kan in veel ruimtes zorgen voor een rustige en ontspannen uitstraling. Met de lichtere en donkere kleurvarianten die trouw blijven aan het originele natuursteen, kan veel worden gevarieerd. Hierdoor kan de Nordic Stone keramische tegel in veel ruimtes worden toegepast en aangepast worden naar de wens van de klant. Niet alleen in de woonkamer of badkamer, maar ook bijvoorbeeld in uw bedrijfsruimte of in een openbare ruimte.

Ariostea Nordic Stone kleuren en afmetingen:

De Ariostea Nordic Stone is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Nordic Stone Coal
– Nordic Stone Dust
– Nordic Stone Fog
– Nordic Stone Juta
– Nordic Stone Pitch

Afmetingen:
30×60 cm, 60×60 cm, 60×120 cm

Ariostea Nordic Stone kopen?

Doordat Regge tegels & vloeren Ariostea tegels rechtstreeks bij de fabriek inkoopt kunnen wij u de beste prijs garanderen.
Bent u geïnteresseerd in Ariostea Nordic Stone of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!