Arpa Ceramiche

Arpa Ceramiche is een Italiaans tegelmerk dat al 40 jaar keramische tegels op de markt brengt, in de stijl en smaak van Made in Italy. Dit maakt Arpa Tegels een bedrijf dat in staat is om de hedendaagse trends in interieurdesign te interpreteren en om te zetten in stijlvolle en kwalitatieve producten.

Wilt u meer informatie over Arpa Ceramiche? Neem dan gerust eens contact met ons op, of kom langs bij ons in de showroom voor advies van onze verkopers. Wilt u een scherpe prijs weten voor een tegel uit het assortiment van Arpa? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Arpa Ceramiche

Arpa Ceramiche is een bedrijf dat zich richt op technologische innovatie, dynamiek, ontwerppassie en samenwerking. Met deze kernwaarden produceert Arpa al sinds 1961 keramische tegels voor de internationale markt. Door de processen van produceren te richten op uitmuntendheid en kwaliteit is het resultaat een hoge kwaliteitsstandaard.

Arpa collecties

De Arpa collecties worden ontworpen door de inspiratie te halen uit materialen die al eeuwenlang worden gebruikt in interieurontwerpen. Deze materialen verwerkt Arpa Ceramiche in de collecties van het assortiment. Dit geeft dat de Arpa collecties een goede combinatie vormen tussen technologische prestaties en gewaardeerde designs.

Meer informatie?

Meer informatie over dit merk? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen of langskomen bij ons in de showroom voor advies van onze verkopers. Bent u op zoek naar een scherpe prijs voor Arpa Tegels? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan.

Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van het assortiment: