Atlas Concorde Brave

De Atlas Concorde Brave, een neutrale, moderne keramische tegel. Gebaseerd op natuursteen samengevoegd met een hoge grafische veelzijdigheid, om zo dicht mogelijk bij de basis van het echte natuursteen te komen. Een neutrale tegel dus die de basis zal kunnen vormen van het door u gewenste interieur.

Regge Tegels & Vloeren kan ook voor de Atlas Concorde Brave een scherpe prijs aanbieden. Benieuwd naar deze scherpe prijs? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Voor vragen kunt u ook contact met ons opnemen.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Atlas Concorde Brave collectie

Een mooi extra aan de Atlas Concorde Brave is een van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van wandtegels: Wandtegels met reliëf bestaande uit kleine en grotere wave patronen. Hiermee kan in combinatie met de keramische vloertegels van Atlas Concorde een perfecte eenheid van ruimte gecreëerd worden. Dit kan worden uitgebreid naar buiten, want de Brave is namelijk ook verkrijgbaar als buitentegel. Breng met de Brave collectie de basis voor het door u gewenste interieur. De Atlas Concorde Brave heeft een kleurenpalet van 5 kleurvariaties.

Gebruik deze natuursteenlook overal

Door een complete en veelzijdige keus aan verscheidene kleurtinten, maten, en afwerkingen, kan de Atlas Concorde Brave perfect aangepast worden aan de moderne muren, en binnen- en buitentegels, zo dat de Atlas Concorde Brave naar eigen wens gemaakt kan worden. De Atlas Concorde Brave collectie is ook toe te passen in buitenruimtes. Ga voor meer informatie naar de pagina van de Atlas Concorde Brave buitentegel.

Brave kleuren en afmetingen:

De Brave collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren
– Brave Gypson
– Brave Pearl
– Brave Grey

Enkel te verkrijgen als vloertegel:
– Brave Coke
– Brave Earth

Enkel te verkrijgen als wandtegel:
– Brave 3D Wave
– Brave 3D Blade

De algemene maten van de Brave zijn:
75×150 cm, 75×75 cm, 60×60 cm, 45×90 cm, 30×60 cm


Verder zijn de Atlas Concorde Brave 3D tegels in variërende maten en afwerkingen aanwezig, voor meer informatie hierover neem contact met ons op.

Atlas Concorde Brave tegen een scherpe prijs?

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Atlas Concorde tegels. Hierdoor kunnen wij u adviseren en de scherpste prijs aanbieden voor deze tegel.

Bent u geïnteresseerd in de Atlas Concorde Brave of wilt u meer informatie? Dan kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen of geheel vrijblijvend een offerte aanvragen!Bent u architect of designer? Neem dan contact met één van onze accountmanagers op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van de Brave Tegels