Bardelli Tegels

Bardelli Ceramica is een Italiaanse producent van keramische tegels. Vanaf de jaren 80 levert en produceert Bardelli keramische producten voor voornamelijk architecten en interieurontwerpers. Bardelli Tegels identificeert zich als een merk dat zich richt op innovatief onderzoek met als resultaat een assortiment dat door veel klanten wordt gewaardeerd op het gebied van zowel kwaliteit als design.

Op zoek naar een scherpe prijs samen met bijpassend advies voor een tegel uit het assortiment van Bardelli? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Bardelli Ceramica

Bardelli Ceramica is onderdeel van de Altaceco Group. Ondermeer Apavisa en Vogue Ceramica zijn ook onderdeel van deze Italiaanse Group. Door samen te werken en ervaringen uit te wisselen worden krachten gebundeld en innovatieve oplossingen gecreëerd voor klanten over de hele wereld. Niet voor niets is Bardelli Ceramica een populair gekozen merk onder architecten en designers.

Assortiment en toepassing

De collecties van Bardelli zijn voor gericht op gebruik in huizen, bijvoorbeeld in de badkamer of keuken. De designers van Bardelli richten zich erop om collecties te ontwerpen met respect voor de persoonlijke smaak van de klant. Dit doen ze door figuren, lijnen en kleuren te gebruiken die iedere ruimte uniek kunnen maken en een eigen uitstraling te creëren.

Een scherpe prijs ontvangen voor Bardelli Tegels?

Op zoek naar een scherpe prijs voor tegels uit het assortiment van Bardelli? Kom dan gerust eens langs bij ons in de showroom voor advies van onze verkopers, of vraag direct een vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen.

Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van Bardelli Tegels