Barwolf Tegels

Bärwolf Tegels is een producent van design- en mozaïektegels. Het Duitse bedrijf heeft in het assortiment een gevarieerd aanbod van deze tegels in allerlei kleuren, formaten, figuren en afwerkingen. Vanwege dit gevarieerde assortiment worden Bärwolf tegels veel gekozen door interieurontwerpers en architecten om ruimtes te voorzien van een eigen, unieke sfeer.

Interesse in een tegel uit het assortiment? Neem dan voor meer informatie contact met ons op, of vraag om een scherpe prijs van ons te ontvangen direct een geheel vrijblijvende offerte aan.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Bärwolf mozaïek assortiment

Het assortiment van Bärwolf wordt ontwikkelt met passie en enthousiasme. Hieruit komen dan ook vernieuwende en verrassende ideeën en ontwerpen. Dit geeft een verscheidenheid die iedere ruimte een eigen sfeer en stijl geeft. Of het nu gaat om tijdloze klassieke elegante, urban lifestyle, een vleugje luxe, speels of volledig natuurlijk; het mozaïek uit het assortiment van Bärwolf kent vele mogelijkheden. Regge Tegels & Vloeren adviseert u graag in het maken van de juiste keuze binnen het assortiment van Bärwolf mozaïek.

Meer informatie?

Bent u op zoek naar meer informatie over Bärwolf? U kunt altijd langskomen bij ons in de showroom voor advies van onze verkopers, of direct contact met ons opnemen. Een geheel vrijblijvende offerte aanvragen kan natuurlijk ook .

Interieurontwerper, architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van het assortiment: