Bisazza Tegels

Bisazza tegels staat bekend om haar hoogwaardige design mozaïek. Deze Italiaanse producent is begonnen in 1956 en is daarna doorgegroeid tot een van de meest gevierde designmerken. Een groot en veelzijdig assortiment aan mozaïek! Regge Tegels & Vloeren adviseert u graag op het gebied van Bisazza tegels, en biedt u graag een scherpe prijs. Vraag voor deze scherpe prijs direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op. Uiteraard bent u ook van harte welkom bij ons in de showroom.

Bent u op zoek naar een tegel die hier niet tussen staat? Dan kunt u ook atlijd contact met ons opnemen.

Enkele series uit het assortiment

Bisazza tegels

Door de jaren heen is Bisazza een van de grootste tegelproducenten geworden in luxe en fraaie keramische tegels, met als specialiteit mozaïek voor elk interieur! Bisazza weet door voortdurende innovatie unieke mogelijkheden te bieden in de vorm van keramisch mozaïek! Dit is de typische Bisazza stijl: prachtige innovatieve en trendy designs.

Bisazza collecties

Bisazza heeft vele mogelijkheden binnen de collecties. Eigentijds, hedendaags, klassiek of modern. Al deze stijlmogelijkheden vindt u terug in de Bisazza tegelserie. Door voortdurend te blijven innoveren, heeft Bisazza mogelijkheden voor iedere consument!

Bisazza Mozaïek

De specialiteit van Bisazza is fraai en uniek mozaïek in alle vormen en kleuren! Het mozaïek is voor elke ruimte beschikbaar om de ruimte tot leven te brengen! Kies bijvoorbeeld Bisazza mozaïek in uw woonkamer, keuken, badkamer of voor exterieur design zoals een zwembad of terras. Of neem dit luxe materiaal in een commerciële of openbare ruimte als een showroom of hotel!

Bisazza tegels kopen?

Bisazza tegels zijnverkrijgbaar in vele formaten, geschikt voor een mooi detail tot een hele wand. Met het uitgebreide assortiment is er voor elke stijl en interieur een passende oplossing. Onze ervaring leert dat mozaïek vaak een maatwerk oplossing vergt. Dankzij het veelzijdige assortiment van Bisazza kunt u een uniek geheel creëren, passend bij uw stijl en wensen. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van een passende mozaïek. Aangezien wij korte lijnen hebben met de fabrikant en een erkende dealer zijn kunnen wij u bovendien de allerbeste prijs garanderen.

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Bisazza of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen