Bisazza Tegels

Bisazza tegels staat bekend om haar hoogwaardige design mozaïek. Deze Italiaanse producent is begonnen in 1956 en is daarna doorgegroeid tot een van de meest gevierde designmerken. Een groot en veelzijdig assortiment aan mozaïek! Lees hier meer over dit merk. 

Interesse in een tegel uit de collecties van Bisazza? Vraag dan om een scherpe prijs te ontvangen direct een geheel vrijblijvende offerte aan. Op zoek naar meer informatie? Dan bent u van harte welkom bij ons in de showroom, of neem direct contact met ons op.

Enkele series van Bisazza: 

Bisazza tegels

Door de jaren heen is Bisazza een van de grootste tegelproducenten geworden in luxe en fraaie keramische tegels, met als specialiteit mozaïek voor elk interieur! Bisazza weet door voortdurende innovatie unieke mogelijkheden te bieden in de vorm van keramisch mozaïek! Dit is de typische Bisazza stijl: prachtige innovatieve en trendy designs.

Collecties

Bisazza heeft vele mogelijkheden binnen de collecties. Eigentijds, hedendaags, klassiek of modern. Al deze stijlmogelijkheden vindt u terug in de Bisazza tegelserie. Door voortdurend te blijven innoveren, heeft Bisazza mogelijkheden voor iedere consument!

Bisazza Mozaïek

De specialiteit van Bisazza is fraai en uniek mozaïek in alle vormen en kleuren! Het mozaïek is voor elke ruimte beschikbaar om de ruimte tot leven te brengen! Kies bijvoorbeeld Bisazza mozaïek in uw woonkamer, keuken, badkamer of voor exterieur design zoals een zwembad of terras. Of neem dit luxe materiaal in een commerciële of openbare ruimte als een showroom of hotel!

Interesse?

Bisazza tegels zijn verkrijgbaar in vele formaten, geschikt voor een mooi detail tot een hele wand. Met het uitgebreide assortiment is er voor elke stijl en interieur een passende oplossing. Onze ervaring leert dat mozaïek vaak een maatwerk oplossing vergt. Dankzij het veelzijdige assortiment van Bisazza kunt u een uniek geheel creëren, passend bij uw stijl en wensen. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van een passende mozaïek. Aangezien wij korte lijnen hebben met de fabrikant en een erkende dealer zijn kunnen wij u bovendien de allerbeste prijs garanderen.

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Bisazza of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!