Blustyle Tegels

Blustyle tegels behoren tot een nieuwe generatie high- end tegelproducten. Blustyle Ceramica is onderdeel van Cotto d'Este en staat daardoor garant voor een prachtige afwerking en hoge kwaliteit. Regge Tegels & Vloeren staat in direct contact met de fabriek van Blustyle tegels, waardoor wij u kunnen voorzien in een scherpe prijs en een advies op maat.

Interesse in een serie van Blustyle? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs te ontvangen, of neem voor meer informatie gerust contact met ons op. U bent voor advies en inspiratie ook altijd welkom bij ons in de showroom.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Blustyle assortiment

Het assortiment van Blustyle bestaat uit een mooie en veelzijdige collectie keramische tegels. Zo heeft Blustyle een collectie gemaakt van zeer resistent glas en ongeglazuurde porcelanato tegels. De grondstoffen worden zorgvuldig geselecteerd met aandacht voor het milieu. Blustyle bestaat uit 9 prachtige series in verschillende kleuren en afmetingen.

Blustyle tegels toepassing

Blustyle produceert tegels voor verschillende mogelijkheden, in allerlei stijlen. Met deze manier van produceren probeert Blustyle de gehele markt te bedienen, van particuliere tot commerciële mogelijkheden. Wij adviseren u graag om de juiste keus te maken binnen het Blustyle assortiment.

Blustyle tegels kopen?

Heeft u interesse in een serie van Blustyle? Wij kunnen alle series leveren tegen een scherpe prijs, samen met een bijpassend advies. Vraag voor een scherpe prijs direct een vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op. Uiteraard bent u welkom bij ons in de showroom.

Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
      Enkele afbeeldingen van het assortiment