Blustyle Tegels

Blustyle tegels behoren tot een nieuwe generatie high- end tegelproducten. Blustyle Ceramica is onderdeel van de Panariagroup en staat daardoor garant voor een prachtige afwerking en hoge kwaliteit.

Het assortiment van Blustyle bestaat uit een mooie en veelzijdige collectie keramische tegels. Zo heeft Blustyle een collectie gemaakt van zeer resistent glas en ongeglazuurde porcelanato tegels. De grondstoffen worden zorgvuldig geselecteerd met aandacht voor het milieu. Blustyle bestaat uit 9 prachtige series in verschillende kleuren en afmetingen.

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Blustyle of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, of vul het contactformulier voor architecten in.

 

Quarzite is geïnspireerd op het edelsteen kwarts uit de Barge steengroeven. De serie bestaat uit vier bijzonder mooie kleuren: Dorado, Antares, Sirio en Orion en is beschikbaar in 3 afmetingen en 2 verschillende afwerkingen.

    Vraag direct een offerte aan!

    Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!