Blustyle Tegels

Blustyle tegels behoren tot een nieuwe generatie high- end tegelproducten. Blustyle Ceramica is onderdeel van de Panariagroup en staat daardoor garant voor een prachtige afwerking en hoge kwaliteit. Bekijk direct afbeeldingen van deze collectie, of lees hier meer voor meer informatie.

Interesse in een serie van Blustyle? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs te ontvangen, of neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Enkele afbeeldingen van het assortiment:


Blustyle Country


 

Blustyle Concrete Jungle


Blustyle Green Wood


Blustyle Bluetech


Blustyle Arborea


 

  Blustyle assortiment

  Het assortiment van Blustyle bestaat uit een mooie en veelzijdige collectie keramische tegels. Zo heeft Blustyle een collectie gemaakt van zeer resistent glas en ongeglazuurde porcelanato tegels. De grondstoffen worden zorgvuldig geselecteerd met aandacht voor het milieu. Blustyle bestaat uit 9 prachtige series in verschillende kleuren en afmetingen.

  Blustyle tegels toepassing

  Blustyle produceert tegels voor verschillende mogelijkheden, in allerlei stijlen. Met deze manier van produceren probeert Blustyle de gehele markt te bedienen, van particuliere tot commerciële mogelijkheden. Wij adviseren u graag om de juiste keus te maken binnen het Blustyle assortiment.

  Blustyle tegels kopen?

  Heeft u interesse in een serie van Blustyle? Wij kunnen alle series leveren tegen een scherpe prijs, samen met een bijpassend advies. Vraag voor een scherpe prijs direct een vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op. Uiteraard bent u welkom bij ons in de showroom.

  Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten. 

  Vraag direct een offerte aan!

  Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!