Blustyle Tegels

Blustyle behoort tot een nieuwe generatie aan high- end tegelproducten van keramiek. Blustyle Ceramica is onderdeel van Cotto d'Este en staat mede daardoor garant voor een prachtige afwerking en hoge kwaliteit. Regge Tegels & Vloeren staat in direct contact met de fabriek van Blustyle, waardoor wij u kunnen voorzien in een scherpe prijs en een advies op maat.

Interesse in een serie van Blustyle Ceramica? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs te ontvangen, of neem voor meer informatie en advies gerust contact met ons op. U bent voor advies en inspiratie ook altijd welkom bij ons in de showroom.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Over Blustyle Ceramica

Blustyle Ceramica is een bedrijf dat staat voor de 100% Made in Italy mentaliteit. Verfijnd en toch eenvoudig, originele kleuren in de afwerking en beproefde kwaliteit. Zo heeft dit Italiaanse bedrijf een assortiment neergezet met charme en waar de passie voor keramiek van af straalt. Sinds 20 jaar is het Italiaanse merk een bedrijf dat in de internationale tegelindustrie bekend staat om de prachtige producten en hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast is Blustyle Ceramica onderdeel van de Cotto d'Est Tegels Group.

Het Blustyle assortiment

Het assortiment van Blustyle bestaat uit een mooie en veelzijdige collectie keramische tegels. Zo heeft Blustyle een collectie gemaakt van zeer resistent glas en ongeglazuurde porcelanato tegels. De grondstoffen worden zorgvuldig geselecteerd met aandacht voor het milieu. Het assortiment bestaat uit 12 prachtige series in verschillende kleuren en afmetingen. Enkele populaire series uit dit assortiment zijn de Blustyle Elite en de Factory 56. Uiteraard kan Regge Tegels & Vloeren alle series uit het assortiment leveren.

De toepassing van de tegels

Blustyle Ceramica produceert tegels voor verschillende mogelijkheden, in allerlei stijlen. Met deze manier van produceren probeert dit merk de gehele markt te bedienen, van particuliere tot commerciële mogelijkheden. Wij adviseren u graag om de juiste keus te maken binnen dit uitgebreide assortiment. Met vele afmetingen en kleurmogelijkheden zullen de tegels aangepast naar eigen wens kunnen worden.

Outdoor mogelijkheden uit het assortiment

Naast wandtegels en vloertegels voor binnen, worden er door Blustyle ook terrastegels geproduceerd. 4 collecties uit het assortiment zijn te verkrijgen voor buitenmogelijkheden. Dit zijn de Concrete Jungle, Living Stones, Outdoor en Yosemite. De tegels voor buiten worden met een dikte van 20 mm geproduceerd. De Blustyle buitentegels hebben dezelfde charme als de binnentegels van dit merk. Ook kunnen de buitentegels zeer goed met de mogelijkheden voor binnen gecombineerd worden.

Tegels uit het assortiment van Blustyle kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Heeft u interesse in een serie van Blustyle? Wij kunnen alle series leveren tegen een scherpe prijs, samen met een bijpassend advies. Vraag voor een scherpe prijs direct een vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op. Uiteraard bent u welkom bij ons in de showroom voor direct advies van onze verkoopmedewerkers. Bent u architect, designer of met een ander zakelijk project bezig? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van het assortiment