Caesar Tegels

Caesar Tegels is een Italiaanse producent van keramische wand- en vloertegels. In het assortiment van Caesar probeert het bedrijf vele, verschillende materialen en uitstralingen te verwerken en te combineren met hoogwaardige technologie. Hierdoor wil Caesar Tegels een oplossing bieden voor iedere wens!

Heeft u interesse in een serie van Caesar Tegels? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen, of neem contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Caesar Ceramiche

Caesar Ceramiche heeft als doel het combineren van keramische tegels die het beste nastreven op gebied van zowel technische prestaties als esthetiek. Dit doet het bedrijf al sinds 1988 en heeft sindsdien ruime ervaring opgebouwd in het voldoen aan de wensen van de hedendaagse markt. Voor zowel de commerciële als particuliere klant wil Caesar Ceramiche passende oplossingen leveren met het ruimte en gevarieerde assortiment.

Het assortiment van Caesar tegels

Caesar Tegels produceert haar keramische vloer- en wandafwerkingen onder de noemer van high-quality Made In Italy. Dat betekent dat sinds de oprichting in 1988 het bedrijf al produceert met innovatie, onderscheidenheid in producten en kwalitatieve prestaties als kernwaarden. Dit heeft geleid tot het uitgebreide assortiment waar steeds meer architecten en designers een keuze uit maken, maar ook particulieren de weg steeds naar weten te vinden. Met een tegel uit het assortiment van Caesar tegels bent u verzekerd van stijl en kwaliteit!

Ruime gebruiksmogelijkheden

Tegels uit het assortiment van Caesar Tegels worden overal gebruikt. Appartementen, hotels en luchthavens zijn enkele voorbeelden van commerciële projecten waar keramische tegels uit het assortiment van Caesar zijn verwerkt. Dit laat zien dat het assortiment van dit bedrijf een ruimte variatie kent samen met een hoge kwaliteit! Regge Tegels & Vloeren adviseert u ook graag bij de mogelijkheden van gebruik.

Caeaser Tegels bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren voorziet u graag in een goed advies samen met een scherpe prijs. Wilt u meer informatie over Caesar Tegels? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen, of kom eens langs bij ons in de showroom. Bent u bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van het assortiment