Casa Dolce Casa Argille 2.0

Casa Dolce Casa Argille 2.0 is een keramische tegel met een authentieke steenlook. De Argille 2.0 draagt een tijdloze elegantie van fraai natuursteen met zich mee. De natuurlijke, robuuste steenlook is met een sterk oog voor detail overgenomen. Hiermee is de natuursteen steenlook perfect overgenomen. Bekijk direct de afbeeldingen.

De scherpste prijs voor deze collectie keramische tegels vindt u bij ons! Vraag direct een vrijblijvende offerte aan, of kom langs bij ons in de showroom.

Lees meer over Casa Dolce Casa Argille 2.0

Enkele afbeeldingen van de Casa Argille 2.0:


Argille 2.0 Terra Beige


Argille 2.0 Terra Bianca


Argille 2.0 Terra Grigia


Argille 2.0 Terra Nera

Lees meer over Casa Dolce Casa Argille 2.0

Casa Dolce Casa Argille 2.0 collectie

De Argille 2.0 collectie heeft de uitstraling van ‘versleten’ steen. Deze steenlook wordt gekenmerkt door de touch van versletenheid. Daardoor kan nu de rustige steenlook in huis worden gehaald met alle gemakken van keramiek. Door de zowel donkere en lichte neutrale kleuren krijgt deze tegel ook een robuuste uitstraling. Oftewel van de reis van steen door de tijd heen. De Casa Dolce Casa Argille 2.0 is daarom de drager van tijdloze elegantie. Met stilistische frisheid en eenvoudige texturen wordt het gevoel van versleten steen omgezet in de voordelen van hoogwaardig keramiek. Geef met de Argille 2.0 collectie elke ruimte een tijdloze uitstraling van fraaie versletenheid door te kiezen voor de Argille 2.0!

Argille 2.0 productie

De Argille 2.0 collectie is geproduceerd met een geavanceerd productiesysteem waarbij verschillende kleurafwerkingen, afmetingen en texturen kunnen worden verkrijgen, die op de best mogelijke manier de uitdrukking van het product naar voren brengt.

Casa Dolce Casa Argille 2.0 kleuren en afmetingen

De Argille 2.0 is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

De Casa Dolce Casa Argille 2.0 is te verkrijgen in de kleuren:
– Argille 2.0 Terra Bianca
– Argille 2.0 Terra Grigia
– Argille 2.0 Terra Beige
– Argille 2.0 Terra Nera

De Casa Dolce Casa Argille 2.0 is te verkrijgen in de afmetingen:
20×20 cm, 40×80 cm, 60×60 cm, 60×120 cm, 80×80 cm

Casa Dolce Casa Argille 2.0 kopen?

Regge Tegels & Vloeren kan de Argille 2.0 collectie aanbieden tegen een zeer scherpe prijs.

Bent u geïnteresseerd in de Casa Dolce Casa Argille 2.0 of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!