Casa Dolce Casa Neutra 6.0

De Neutra 6.0 is een nieuwe lijn in de Neutra collecties van Casa Dolce Casa. In de Neutra 6.0 collectie heeft Casa Dolce Casa vele kleuren en afwerkingen verwerkt met een steeds geavanceerder materiaal. Dit maakt de Neutra 6.0 opnieuw een unieke serie binnen de de Neutra collecties. Bekijk direct enkele afbeeldingen van deze collectie!

Benieuwd naar een scherpe prijs voor de Neutra 6.0 collectie, of wilt u advies? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of kom gerust eens langs bij ons in de showroom. Voor meer informatie over deze collectie kunt u hier verder lezen.

Enkele afbeeldingen van de Casa Dolce Casa Neutra 6.0:


Neutra 6.0 Avio


Neutra 6.0 Corallo en Bianco


Neutra 6.0 Melanzana en Malva


Neutra 6.0 Perla Quarzite


Neutra 6.0 Petrolio en Bianco


Neutra 6.0 Speciale afwerking

Lees meer over Casa Dolce Casa Neutra 6.0

Casa Dolce Casa Neutra 6.0 collectie

De Neutra 6.0 collectie is verrijkt met nieuwe, levendige kleuren en innovatieve mozaïeken en speciale afwerkingen en tekeningen die het oppervlak van een tegel kunnen verfraaien. Dit geeft de Neutra een unieke en zeer herkenbare identiteit. De levendige kleuren van deze collectie wijken af van de meer ‘normale’ kleuren van andere collecties.

Casa Dolce Casa Neutra 6.0 toepassing

De Neutra 6.0 keramische tegels zijn een goede mogelijkheid om toe te passen als echt designelement, in bijvoorbeeld grotere projecten. Muren kunnen worden gemaakt tot enorme schilderijen waarin de kleur wordt begrepen als het belangrijkste element van expressie. Dit effect kan natuurlijk ook in kleinere ruimtes of woonhuizen worden gecreëerd.

Casa Dolce Casa Neutra 6.0 kleuren en afmetingen

De Neutra 6.0 is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Neutra 6.0 Bianco
– Neutra 6.0 Perla
– Neutra 6.0 Ferro
– Neutra 6.0 Quarzo
– Neutra 6.0 Grafite
– Neutra 6.0 Polvere
– Neutra 6.0 Avio
– Neutra 6.0 Petrolio
– Neutra 6.0 Oliva
– Neutra 6.0 Arancio
– Neutra 6.0 Corallo
– Neutra 6.0 Melanzana
– Neutra 6.0 Malva
– Neutra 6.0 Acquamarina

Afmetingen:
40×80 cm, 60×120 cm, 60×240 cm, 80×80 cm, 80×180 cm, 120×240 cm, 120×120 cm

Benieuwd naar de speciale afwerkingen en de mozaïeken van deze collectie? Neem dan gerust contact met ons op.

Casa Dolce Casa Neutra 6.0 kopen?

Deze speciale collectie tegels tegen een zeer scherpe prijs? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem voor meer informatie contact met ons op. Deze collectie in een groter of zakelijk project verwerken, of bent u architect? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!