Casa Dolce Casa Terra

Traditie en nieuw leven zijn de paradoxen van de collectie van Casa Dolce Casa Terra. Door het gebruik van simpel en kneedbaar materiaal, ontstaan prachtige terracotta tegel vloeren in verschillende afmetingen en kleuren. Bekijk direct afbeeldingen van deze Casa Dolce Casa tegels collectie.

Regge Tegels & Vloeren kan de scherpste prijs aanbieden voor de Terra collectie. Deze scherpe prijs direct weten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan, of kom langs bij ons in de showroom. Voor meer informatie kunt u hier meer lezen over de Terra collectie.

Enkele afbeeldingen van de Terra collectie:


Terra Ash


Terra Pearl


Terra Rust

Lees meer over Casa Dolce Casa Terra

Casa Dolce Casa Terra collectie

Een prachtige robuuste, steenlook keramische tegel met een brede afmeting voor een stoer effect. Met de Casa Dolce Casa wordt het verleden van de Terracotta look en het heden met de moderne technologie bij elkaar gebracht en samengesmolten tot een prachtige tegel! Deze serie heeft 3 kleurvariaties en 4 afmetingen, waaronder het speciale XL-formaat 80×180 cm, om extra grote oppervlakken te kunnen creëren.

De Casa Dolce Casa Terra kleuren en afmetingen

De Terra collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Terra is te verkrijgen in de kleuren:
– Terra Pearl
– Terra Ash
– Terra Rust

Terra is te verkrijgen in de afmetingen:
40×80 cm, 60×60 cm, 80×80 cm, 80×180 cm

Casa Dolce Casa Terra kopen?

De Terra collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Bent u geïnteresseerd in de Terra collectie of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!