Casa Dolce Casa Vetro

De Casa Dolce Casa Vetro collectie is een collectie glasmozaïek van Casa Dolce Casa tegels. De Vetro collectie maakt het mogelijk om herkenbare, aantrekkelijke en unieke vloer- en wand decoraties te creëren, die in welke ruimte dan ook een tijdloos design uit kunnen stralen. Bekijk gelijk de afbeeldingen van de Vetro collectie!

De bijzondere uitstraling van het Vetro glasmozaïek tegen een zeer scherpe prijs? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan om deze scherpe prijs te weten te komen. Wilt u een bijpassend advies? Kom dan eens langs bij ons in de showroom om advies van onze verkopers te krijgen. Voor meer informatie over de Vetro collectie kunt u hier meer lezen.

Enkele afbeeldingen van de Vetro collectie:


Vetro Bianco en Cemento


Vetro Cromo


Vetro Melange Scuro


Vetro Oro

Lees meer over Casa Dolce Casa Vetro

Casa Dolce Casa Vetro mozaïekcollectie

Elke tegel van deze mozaïekcollectie tegels is uniek en uiterst kostbaar. Op het oppervlak worden als het waar spannende lichtspelletjes weergeven wat de verfijnde smaak van transparantie weergeeft. Deze collectie is beschikbaar in exclusieve kleurvariaties die ontworpen zijn om te worden gecombineerd met andere series keramische tegels van Casa Dolce Casa.

Casa Dolce Casa Vetro toepassing

Verkrijgbaar in zeven effen, warme, zachte en betoverende kleuren, in twee afwerkingen kan de Vetro als vloer- en wandtegel worden toegepast, zelfs in natte ruimtes! Hiermee vormt het zowel voor architecten, grote projecten of gewoon voor particulieren een prachtige uitkomst om ruimtes van de fraaie uitstraling van mozaïek te voorzien.

Casa Dolce Casa Vetro kleuren en afmetingen

De Vetro collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Vetro Bianco
– Vetro Avorio
– Vetro Tortora
– Vetro Cemento
– Vetro Moka
– Vetro Carbone
– Vetro Melange Chiaro
– Vetro Melange Medio
– Vetro Melange Scuro
– Vetro Platino
– Vetro Oro
– Vetro Cromo
– Vetro Cobalto

Afmetingen:
De mozaïek tegeltjes zelf zijn 1,8×1,8 cm en verkrijgbaar in matten van 30×30 cm

Casa Dolce Casa Vetro kopen?

Regge Tegels & Vloeren kan deze mozaïektegels aanbieden tegen de scherpste prijs. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op.
Architect of designer? Dan kunt u contact met een van onze accountmanagers opnemen via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!