Casalgrande Padana Tegels

Casalgrande Padana Tegels is een wereldwijd bekend merk dat gebruik maakt van moderne technologische ontwikkelingen bij het produceren van tegels. Casalgrande Padana produceert al meer dan 50 jaar op een innovatieve en milieuvriendelijke manier keramische tegels en creëert een assortiment met creatief ontworpen collecties. Casalgrande Padana tegels staat dan ook voor kwalitatief hoogwaardige en duurzame tegels, met een creatieve en unieke kenmerken!

  Casalgrande Padana

  Casalgrande Padana produceert met het oog op technologische innovatie en duurzaamheid. Het bedrijf is voortdurend op zoek naar nieuwe en innovatieve mogelijkheden om de keramische tegels van een zo hoog mogelijke kwaliteit te voor zien.  Casalgrande Padana hebben hierdoor een uitzonderlijke hoge kwaliteit waardoor alle tegels een hoge kras- slijt en stootvastheid hebben waardoor ze ook een lange duurzaamheid hebben. Verder hebben de keramische tegels van Casalgrande een unieke uitstraling, die de eigen stijl van Casalgrande vertegenwoordigen. Niet voor niets is de slogan van Casalgrande Padana ‘We made history by building the future’. De tegels zijn overal bruikbaar, van vloer tot muur, van badkamer tot woonkamer, overal zullen de tegels van Casalgrande de ruimte een kenmerkende en unieke uitstraling geven!

  Casalgrande Padana tegels kopen?

  Bent u geïnteresseerd in de tegels van Casalgrande Padana of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op,    of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
  Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, of vul het contactformulier voor architecten in.

  Staat de tegel van Casalgrande Padana die u zoekt hier niet tussen? Dan kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen!