Casalgrande Padana Tegels

Casalgrande Padana Tegels is een wereldwijd bekend merk dat gebruik maakt van moderne technologische ontwikkelingen bij het produceren van tegels. Casalgrande Padana produceert al meer dan 50 jaar op een innovatieve en milieuvriendelijke manier keramische tegels en creëert een assortiment met creatief ontworpen collecties. Casalgrande Padana tegels staat dan ook voor kwalitatief hoogwaardige en duurzame tegels, met een creatieve en unieke kenmerken!

Weet u al welke tegels u wilt van Casalgrande Padana? Vraag dan meteen eens scherpe prijs aan via een vrijblijvende offerte. U kunt voor advies en inspiratie uiteraard ook langs komen bij ons in de showroom. Zoekt u een specifieke tegel, of meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Casalgrande Padana Tegels

Casalgrande Padana Tegels produceert met het oog op technologische innovatie en duurzaamheid. Het bedrijf is voortdurend op zoek naar nieuwe en innovatieve mogelijkheden om de keramische tegels van een zo hoog mogelijke kwaliteit te voor zien. Casalgrande Padana hebben hierdoor een uitzonderlijke hoge kwaliteit waardoor alle tegels een hoge kras- slijt en stootvastheid hebben waardoor ze ook een lange duurzaamheid hebben. Verder hebben de keramische tegels van Casalgrande een unieke uitstraling, die de eigen stijl van Casalgrande Padana vertegenwoordigen. Niet voor niets is de slogan van Casalgrande Padana ‘We made history by building the future’. De tegels zijn overal bruikbaar, van vloer tot muur, van badkamer tot woonkamer, overal zullen de tegels van Casalgrande de ruimte een kenmerkende en unieke uitstraling geven!

Voor ieder project een oplossing

Casalgrande Padana produceert voor ieder gebruik keramische wand- en vloertegels. Met meer dan 60 series aan is iedere stijl vertegenwoordigt in het assortiment, om ook voor ieder project gebruikt te kunnen worden. Zowel commerciele als particuliere projecten kunnen toepassingen binnen het assortiment vinden. Regge Tegels & Vloeren adviseert graag bij het maken van de keus uit het assortiment van Casalgrande Padana Tegels.

Casalgrande Padana Tegels bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren kan het gehele assortiment van Casalgrande Padana aanbieden tegen de scherpste prijs, uiteraard samen met een bijpassend advies. Bent u geïnteresseerd in de tegels van Casalgrande Padana of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van het assortiment