Castelvetro Renova

Castelvetro Renova heeft de kenmerken van natuursteen in de vorm van praktisch keramiek. Renova bevat alle kracht van het natuursteen. Dit is te zien door de veelzijdige texturen die kleurschakeringen en aders tot in detail weergeven. Dit is gedaan door een fijne korrelverdeling en het aanbrengen van lichte aders, wat deze tegel bijna werkelijk tot leven brengt. Door de vele texturen krijgt u met de Castelvetro Renova een oppervlak wat nooit saai zal zijn, met alle kenmerken van de elegantie van natuursteen! Met de Renova wordt de elegantie van natuursteen omgezet in praktisch keramiek, maar is niet te onderscheiden van het ‘echte’ natuursteen. Bekijk direct enkele afbeeldingen. 

Op zoek naar de keramische tegels uit de Renova collectie tegen een scherpe prijs? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom.

Lees meer over Castelvetro Renova

Enkele afbeeldingen van de Castelvetro Renova:


Renova White


Renova Grey


Renova Golde Grey


Renova Black

Lees meer over Castelvetro Renova

Castelvetro Renova collectie

Met een grote verscheidenheid aan kleuren is deze speciale tegel aan te passen naar wens. Deze kleur hebben variaties van zowel licht als donker, aan te passen naar wens dus. Door een grote verscheidenheid aan texturen is deze tegel ook nooit saai ogend, maar brengt deze tegel juist leven in elke ruimte! Kies dus met de Renova een natuursteenlook keramische tegel die leven brengt in elke ruimte!

De Renova is gemaakt uit keramiek. Keramiek is een materiaal van hoogwaardige kwaliteit samen met een fraaie uitstraling. Keramiek is kleur, kras en slijtvast en behoeft ook weinig onderhoud! Ideaal voor een prachtige en hoogwaardige tegel die weinig onderhoud nodig heeft!

Castelvetro Renova toepassing

De neutrale doch fraaie uitstraling van de Renova keramische tegel kan een ontspannen sfeer verzorgen voor iedere ruimte. De kracht van natuursteen omgezet in hoogwaardig keramiek, de uitstraling van natuursteen in de vorm het moderne materiaal keramiek. De perfecte combinatie om iedere ruimte van een natuurlijke en rustige uitstraling te voorzien!

Castelvetro Renova kleuren en afmetingen

De Castelvetro Renova is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Renova White
– Renova Golden Grey
– Renova Grey
– Renova Black

Renova is te verkrijgen in de afmetingen:
30×60 cm, 20×80 cm, 60×60 cm, 40×80 cm

Castelvetro Renova kopen?

Op zoek naar de scherpste prijs voor de Renova collectie?

Bent u geïnteresseerd in Castelvetro tegels of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, of vul het contactformulier voor architecten in.

Bekijk ook eens de pagina van Castelvetro buitentegels.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!