CEDIT Tegels

CEDIT Tegels is een producent van keramische wand- en vloerafwerkingen afkomstig uit Italië. De creatieve collecties van CEDIT Tegels zijn bedacht en ontworpen door verscheidene Italiaanse kunstenaars wat leidt tot prachtige en niet vaak geziene tegelontwerpen. Hierdoor krijgt iedere ruimte waar deze tegels worden toegepast een uniek en eigen karakter.

Op zoek naar meer informatie over dit merk? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen of langskomen bij ons in de showroom. Een scherpe prijs ontvangen voor een tegel uit het assortiment van CEDIT? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan.

Enkele afbeeldingen van het assortiment:

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

CEDIT Tegels assortiment

Het assortiment van CEDIT Tegels wordt geproduceerd met het idee van ‘Made in Italy’. Het resultaat hiervan is dat de keramische wand- en vloerafwerkingen vakmanschap, technologie en innovatieve interpretaties in het assortiment zijn verwerkt om nieuwe ideëen en mogelijkheden te geven voor iedere ruimte.

Toepassing

Met de series ontworpen door verscheidene Italiaanse ontwerpers probeert voor iedere toepassing oplossingen te geven. Op deze manier kunnen voornamelijk architecten en interieurontwerpers mogelijkheden zien in het assortiment van CEDIT Tegels.

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit tegelmerk? Neem dan direct contact met ons op of kom voor advies van onze verkopers langs bij ons in de showroom.

Bent u architect of designer? Neem dan contact met een van onze accountmanagers op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen