Century Keramos

De Century Keramos een keramische tegel gebaseerd op een verzameling van meerdere inspiraties. De kleurvariaties zijn gebaseerd op aardse kleuren, gemengd met de kleuren van terracotta aardewerk. Hierdoor heeft de Century Keramos een kleurpallet dat loopt van licht tot donker. Het oppervlak van de tegel heeft veel weg van een strakke en robuuste cement-look.

Een scherpe prijs voor de Keramos collectie? Die kunnen wij u geven. Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of kom langs bij ons in de showroom.

Lees meer over Century Keramos

Enkele afbeeldingen van de Keramos:


Keramos Attica


Keramos Lindos


Keramos Mikonos


Keramos Sparta

Lees meer over Century Keramos

Century Keramos tegel collectie

De textuur van de Century Keramos is gehaald uit modern cement-look. Met de Keramos wordt een originele combinatie gemaakt van de klassieke aarde en terracotta kleuren en een moderne cementlook die uniek is in de hedendaagse tegelproductie. Neem nu de combinatie van 2 werelden in huis door de kiezen voor de zowel klassieke als moderne uitstraling van de Century Keramos, en hiermee ook nog de voordelen en het gemak van keramiek!

Century Keramos kleuren en afmetingen 

Keramos is te verkrijgen in de kleuren:
– Keramos Lindos
– Keramos Attica
– Keramos Mikonos
– Keramos Sparta

Keramos is te verkrijgen in de afmetingen:

15×60 cm, 30×60 cm, 60×60 cm, 80×80 cm

Century Keramos kopen?

Regge Tegels & Vloeren voorziet u graag in een scherpe prijs met bijpassend advies!

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Century of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!