Century Pantheon

De Century Pantheon is een unieke natuursteenlook keramische tegel. De tegel is uniek door de meerdere kleuren die 1 vloer kan bevatten. De kleuren worden ontstaan door het mengen van meerdere natuurlijke materialen zoals klei en kwarts. Hierdoor ontstaat er een zeer gevarieerde tegelvloer, die nooit saai op het oog zal vallen.

Deze unieke natuursteenlook collectie tegen de scherpste prijs? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan, of kom eens langs in onze showroom.

Lees meer over Century Pantheon

Enkele afbeeldingen van de Century Pantheon:


Pantheon vermengde series


Pantheon vermengde series


Pantheon Mercur


Pantheon vermengde series

Lees meer over Century Pantheon

Century Pantheon tegel collectie

Door het vermengen van hoge kwaliteit grondstoffen met het op bakken van de tegels op extreem hoge tempraturen krijgen de tegels een uitzonderlijk hoge resistentie en kwaliteit. Hierdoor is de Century Pantheon bruikbaar voor vele verschillende toepassingen! Met de Century Pantheon wordt een sterke, kwalitatieve doch prachtige, natuurlijke tegel in huis gehaald!

Century Pantheon kleuren en afmetingen

Pantheon is te verkrijgen in de kleuren:
– Pantheon Venus
– Pantheon Ares
– Pantheon Mercur

Pantheon is te verkrijgen in de afmetingen:
25×25 cm, 25×50 cm, 50×50 cm, 50×100 cm

Century Pantheon kopen?

Regge Tegels & Vloeren voorziet u graag in een scherpe prijs met bijpassend advies!

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Century of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!