Century Pierre Bleue

De Century Pierre Bleue tegelserie gebruikt de natuurlijke charme van blauw hardsteen. Pierre Bleue gebruikt deze inspiratie voor een intens diep gekleurde vloer en muur collectie. De keramische tegels worden gekarakteriseerd door de vorming van versteende fossielen in de tegels en mineralen in het donkere gesteente.

Interesse in de Pierre Bleue collectie van Century tegels en wilt u direct de scherpste prijs weten? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan, of kom gerust eens langs in onze showroom.

Lees meer over Century Pierre Bleue

Enkele afbeeldingen van de Century Pierre Bleue:


Pierre Blue Clypot


Pierre Blue Clypot

Lees meer over Century Pierre Bleue

Century Pierre Bleue tegel collectie

Door het gebruik van digitale print technieken bij de productie van de Century Pierre Bleue, komen kleurspelingen tot zijn recht in deze keramische tegels. De grijs-donkerblauwe tegel gevlekt door de fossielen biedt een tijdloos en klassiek ontwerp die elegantie toevoegt aan elke ruimte! Met Pierre Bleue collectie wordt de uitstraling van fraai en robuust natuursteen nagebootst in de praktische voordelen van hoogwaardig en duurzaam keramiek.

Naast de binnentegels, heeft de Pierre Bleue ook nog een buitenvariant. Ga hier naar de pagina van de Pierre Bleue buitentegels. 

Century Pierre Bleue kleuren en afmetingen

Pierre Bleue is te verkrijgen in de kleuren:
– Pierre Bleue Clypot

Pierre Bleue is te verkrijgen in de afmetingen:
30×30 cm, 30×60 cm, 60×60 cm, 60×120 cm, 80×80 cm

Century Pierre Bleue kopen?

Regge Tegels & Vloeren voorziet u graag in een scherpe prijs met bijpassend advies!

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Century of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!