Century Sherwood

Keramisch parket gebaseerd op 3 verschillende soorten hout, dat is de Century Sherwood. De 3 soorten hout geven ieder een andere uitstraling aan de Sherwood. De esdoorn zorgt voor een lichte uitstraling, de eik voor een donkere uitstraling en de iep voor een meer bruine, neutrale uitstraling.

Vraag een vrijblijvende offerte aan om direct een scherpe prijs te krijgen voor de Sherwood collectie van Century. Of kom voor een goed advies op maat langs bij ons in de showroom.

Lees meer over Century Sherwood

Enkele afbeeldingen van de Century Sherwood: 


Sherwood Elm


Sherwood Maple


Sherwood Oak

Lees meer over Century Sherwood

Century Sherwood tegel collectie

Met de 3 varianten kan de Century Sherwood worden aangepast naar wens en functie. De textuur van de tegel is niet te onderscheiden van echt hout. De aders, noesten en barsten zijn met fijn gevoel en oog voor detail overgenomen. Kies dus nu voor de natuurlijke charme van houtlook in de vorm van de voordelen van keramisch parket! Geef ruimtes een rustieke sfeer door de Sherwood toe te passen in bijvoorbeeld een woonhuis, maar ook bijvoorbeeld in een openbare ruimte.

De Sherwood collectie heeft ook nog een buitenafwerking, klik hier voor meer informatie over de Sherwood binnentegels. 

Century Sherwood kleuren en afmetingen

Sherwood is te verkrijgen in de kleuren:
– Sherwood Maple
– Sherwood Oak
– Sherwood Elm

Sherwood is te verkrijgen in de afmetingen:

20×20 cm, 26,6×160 cm, 30×120 cm, 20×160 cm, 20×120 cm

Century Sherwood kopen?

Regge Tegels & Vloeren voorziet u graag in een scherpe prijs met bijpassend advies!
Bent u geïnteresseerd in de tegels van Century of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!