Ceramica Magica Tegels

Ceramica Magica is een Italiaanse producent van hoogwaardig keramiek sinds 1983. Ceramica Magica Tegels produceert keramische wand- en vloertegels met het oog op de laatste trends, maar blijft ook producten ontwerpen die altijd populair en aantrekkelijk voor de markt blijven. Voor iedere ruimte weet Ceramica Magica een passende oplossing te geven die aansluiten bij de wens van de consument.

Wilt u meer informatie over tegels van Ceramica Magica? Neem dan direct contact met ons op, of kom langs bij ons in de showroom voor advies van onze verkopers. Direct een scherpe van ons ontvangen voor een tegel uit dit assortiment? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Het assortiment van Ceramica Magica

Het assortiment van Ceramica Magica wordt geproduceerd door voortdurend onderzoek naar de wensen van de markt om een eigen, unieke mix van creativiteit, design, traditie en natuurlijk kwalitatieve producten af te kunnen leveren. Hierdoor bestaat het assortiment van Ceramica Magica uit tegels uit allerlei stijlen en voor allerlei gebruiken.

Toepassing

Ceramica Magica ontwikkelt keramische producten voor vele toepassingen. Hierbij kijkt het bedrijf naar wensen van zowel particuliere als commerciële partijen, om zo voor beide prachtige uitkomsten te bieden. Regge Tegels & Vloeren adviseert en inspireert u graag op het gebied van toepassing van het assortiment.

Meer informatie?

Meer informatie over dit tegelmerk? Kom dan eens langs bij ons in de showroom, of neem direct contact met ons op.

Bent u architect of interieurontwerper? Neem dan contact met onze accountmanagers op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van het assortiment: