Ceramica Rondine

Ceramica Rondine biedt is een producent van keramische wand- en vloertegels die creatieve oplossingen voor ieder project weet te bieden. Denk hierbij aan de elegantie van de meest verfijnde marmersoorten, de eeuwenoude charme van steen, de natuurlijke warmte van hout en het moderne karakter van betonlook. Allemaal stijlen die verwerkt zijn in het assortiment van Ceramica Rondine.

Bent u op zoek naar een tegel uit het assortiment van Ceramica Rondine? Neem dan contact met ons op, of vraag om direct een scherpe prijs te ontvangen een geheel vrijblijvende offerte aan.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Ceramica Rondine

Ceramica Rondine is een producent van keramische tegels, dat al sinds 1961 bezig is met het ontwikkelen van vloer- en wandafwerkingen. Sindsdien is het bedrijf toonaangevend op de markt met originele texturen en afwerkingen. Daarom is Ceramica Rondine een Italiaans merk dat steeds meer klanten weet te bereiken. Dit wordt versterkt door de kwaliteit van de producten die verezekerd wordt door de technologische vooruitgang die het bedrijf heeft bij het produceren en afwerkingen van de keramische producten.

Ceramica Rondine Assortiment

Het assortiment van Ceramiche Rondine staat voor geraffineerd design dat tegels heeft met een prachtige aantrekkingskracht. De collecties van Rondine Tegels zijn er voor binnen- en buitenprojecten en bieden daarnaast mogelijkheden voor de vereisten van residentiele, commerciele en zeker ook particuliere project. Pas keramische tegels uit het assortiment van Ceramica Rondine toe naar uw eigen wens.

Rondine Tegels bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren is een dealer van Ceramica Rondine in Nederland en kan deze tegels leveren tegen scherpe prijzen, samen met een snelle levertijd. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden direct contact met ons op, of kom langs bij ons in de showroom. Bezig met een zakelijk project, of bent u designer/interieurontwerper? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van het assortiment