Cerim Contemporary

De Cerim Contemporary is een cement-look keramische tegel. Centemporary betekend tegenwoordig, hedendaags. Dit is precies wat deze tegel kenmerkt. De cement-look gaat namelijk helemaal mee met de trends binnen de hedendaagse interieur-ontwerpen. Bekijk gelijk afbeeldingen van deze collectie of klik hier voor meer informatie. 

Direct een scherpe prijs weten voor een tegel uit de Contemporary serie? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Voor inspiratie en advies kunt u langskomen bij ons in de showroom.

Enkele afbeeldingen van de Contemporary serie:


Contemporary Antracite


Contemporary Grey en Antracite


Contemporary Grey en Antracite


Contemporary Taupe


Contemporary White

Lees meer over Cerim Contemporary

Cerim Contemporary collectie

Door de cement-look wordt een ruimte met een stoere en robuuste uitstraling gecreëerd. De textuur van de tegel doet denken stedelijke en industriële omgevingen. Verkrijgbaar in 4 neutrale kleuren en 3 afmetingen kan deze tegel naar ieders wens worden aangepast.

De Contempeorary toe passen

Door de Cerim Contemporary toe te passen in een ruimte, kan de ruimte een moderne en minimalistische stijl met een industriële smaak. Met de neutrale kleur kan een industriële uitstraling voor publieke- en privé ruimtes worden gecreëerd.

Cerim Contemporary kleuren en afmetingen

De Contemporary is te verkrijgen in de kleuren en afmetingen.

De Contemporary is te verkrijgen in de kleuren:
– Contemporary White
– Contemporary Grey
– Contemporary Antracite
– Contemporary Taupe

De Contemporary is te verkrijgen in de afmetingen:
30×60 cm, 60×60 cm, 60×120 cm

Contemporary kopen?

De tegels van Cerim vindt u tegen de scherpste prijzen bij Regge Tegels & Vloeren.

Bent u geïnteresseerd in Cerim Contemporary of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!