Cerim Maps

De Cerim Maps is een op cement gebaseerde keramische tegelcollectie. De cementlook is gekozen op een reinterpretatie te geven van een industrieel materiaal om een moderne uitstraling te kunnen ontwerpen, in de voordelen van hoogwaardig keramisch materiaal!

Heeft u interesse in de Cerim Maps collectie? Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie, of vraag voor een scherpe prijs direct een geheel vrijblijvende offerte aan.

Afbeeldingen van de Maps collectie

Cerim Maps collectie

De Cerim Maps collectie is een perfecte mix van esthetiek en functionaliteit, samen met design en stijl. Dit geeft een collectie, geinspireerd op de industriele eenvoud van beton, wat zorgt voor een uitstraling van kracht en duurzaamheid. De Maps collectie bestaat uit 5 kleuren en 5 afmetingen.

Maps toepassen

De Maps tegels hebben een eenvoudige uitstraling, van industrieel beton. Dat zorgt ervoor dat de Maps tegels een basis vormen voor iedere ruimte. Door de 5 kleurvariaties kan dit ook nog worden aangepast naar eigen wens.

Kleuren en afmetingen

De Maps collectie bestaat uit de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren

  • Maps White
  • Maps Light Grey
  • Maps Dark Grey
  • Maps Graphite
  • Maps Beige

Afmetingen

30x60 cm, 40x80 cm, 60x60 cm, 80x80 cm, 60x120 cm

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over deze collectie, neem dan contact met ons op of kom gerust eens langs bij ons in de showroom. Interieurontwerper, architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen